Κατασκευή Σελίδων

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις προβάλλονται όλες μέσω σελίδων. Η Κατασκευή ιστοσελίδων, ή αλλιώς (Web development) είναι η διαδικασία δημιουργίας παρουσιάσεων περιεχομένου, οι οποίες προβάλλονται στον χρήστη του Διαδικτύου. 

Αρχικά, έπειτα από καταγραφή του ύφους που θέλει ο πελάτης να επικοινωνήσει το προφίλ του στα ηλεκτρονικά μέσα, σχεδιάζουμε την ιδέα που θέλουμε να απεικονίσουμε. Εκεί αποφασίζουμε για το στύλ, τα χρώματα, το λογότυπο, τις εικόνες, τα κείμενα που θα αντιπροσωπεύουν το έργο.

Στην συνέχεια μετουσιώνουμε όλα τα παραπάνω στα ηλεκτρονικά μέσα με στόχο την αύξηση της οργανικής απήχησης, της αλληλεπίδρασης του κοινού και της διάδρασης της σελίδας.

Ενδυναμώνουμε την προώθηση και ανάδειξη της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Περιληπτικά αναλαμβάνουμε:

 • Κατασκευάζουμε την σελίδα σας στο ύφος που επιθυμείτε
 • Την βελτιώνουμε έτσι ώστε να βγαίνει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης (SEO Optimization
 • Με αυτό τον τρόπο σας βρίσκουν εύκολα από το Google (Google MY Business, Google Maps)
 • Στήνετε έτσι ώστε να μπορείτε και μόνοι σας να διαμορφώσετε το υλικό, κείμενα, φωτογραφίες που περιέχει και έτσι μπορείτε να ενισχύσετε και εσείς την παρουσία της εταιρείας σας στο δίκτυο.
 • Διαφήμιση της εταιρεία σας στο δίκτυο (Google Adwords, Facebook Marketing)
  Αναβάθμιση και λήψη προστατευτικών μέτρων απέναντι σε ανεπιθύμητες ενέργειες (SSL Certificates)
 • Συντήρηση των email της εταιρείας σας
 • Καθημερινό backup
   

Τα κανάλια του Digital Marketing

Στο παρακάτω γράφημα απεικονίζονται όλα τα κανάλια του digital marketing που μπορείτε να αξιοποιήσετε έτσι ώστε να ενισχύσετε την περιοχή δράσης της εταιρείας σας.

Και αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες εργασίες. Σχεδιάζουμε video promotions, flash banners, blogs, facebook profiles, twitter profiles και λειτουργούμε ως σύμβουλοι της ηλεκτρονική σας προβολής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλέφωνο 210 83 18 018

Ακολουθεί ένα δείγμα της δουλειάς μας.

giannisbarbershop.gr

patzoglou.gr

axivenpestcontrol.gr

kentrothalassis.gr

propeco.gr

Website

insteco.gr

elabeauty.gr

kampakos.gr

Website

makantasis.com

byronlanguageschool.gr

iqtel.gr

Website

asd-sa.gr

syntaxis.gr