Soft1 WMS Lite

Βελτιστοποίηση των λειτουργιών της αποθήκης σας

To Soft1 WMS αποτελεί την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για την αποτελεσματική διαχείριση και οργάνωση της αποθήκης σας. Η σύγχρονη mobile εφαρμογή εκτελεί τις πολύπλοκες εργασίες της αποθήκης με ακρίβεια και αξοπιστία. Λόγω της αυτοματοποιημένης φύσης του λογισμικού, οι εργασίες εκτελούνται με ταχύτητα μέσα απο ένα φιλικό περιβάλλον χρήσης.

Εύκολη στη χρήση και με πλήθος λειτουργιών, η εφαρμογή Soft1 WMS επιτρέπει στους διαχειριστές των αποθηκών, μέσα απο την φορητή τους συσκευή να έχουν τον πλήρη έλεγχο των εργασιών, αποφεύγοντας σημαντικά λάθη και καθυστερήσεις. 

Εκμεταλλευτείτε την real-time ενημέρωση που προσφέρει το λογισμικό WMS, και αυξήστε την αποδοτικότητα της αποθήκης σας με την πλήρη παρακολούθηση των απθεμάτων και της ροής εργασιών.

Αυξήστε την αποτελεσματικότητα της αποθήκης

Διαχειριστείτε και εκτελέστε ταχύτερα τις εργασίες των παραγγελιών, της φόρτωσης και των αποστολών. Απλοποιώντας τις διαδικασίες του picking και ελαχιστοποιώντας τον χρόνο εκτέλεσης των απογραφών λόγω της αυτοματοποιημένης φύσης, διασφαλίζετε την μέγιστη αποδοτικότητα της αποθήκης.  

Εργαστείτε με ταχύτητα και ευκολία

Καταγράψτε όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες σχετικά με τις παραλαβές αγορών, τις παραγγελίες, τα αποθέματα και Καταχωρήστε νέα είδη ή διαχειριστείτε τη λίστα της αποθήκης σας. Διαχειριστείτε όλα τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και εξοικονομήστε πόρους. 

Διαχειριστείτε ταχύτερα παραγγελίες και αποθέματα

Καταγράψτε λεπτομερώς τα δεδομένα που αφορούν τα αποθέματα, τις παρτίδες και τα είδη της αποθήκης σας. Διατηρήστε τον έλεγχο στην ροή των ειδών και στις διαδικασίες picking και packing μέσα απο το κινητό σας απο οπουδήποτε και να βρίσκεστε. Απ΄την παραλαβή των ειδών μέχρι και την μεταφορά τους, το λογισμικό WMS διασφαλίζει οτι όλες οι εργασίες ολοκληρώνονται  γρήγορα και χωρίς αστοχίες ή ελλείψεις.

Μείωση λειτουργικού κόστους

Με το Soft1 WMS αποφεύγετε λάθη που ενδέχεται να οδηγήσουν σε επιστροφές ή ακυρώσεις παραγγελιών. Παράλληλα λόγω του οτι όλες οι ενέργεις πραγματοποιούνται απο το κινητό, μέσω της σάρωσης απο την κάμερα, ο εξοπλισμός hardware γίνεται περιττός. Υποστηρίξτε τους χειριστές της αποθήκης σας με μία σύγχρονη παραμετροποιήσιμη λύση.

Καταπλήξτε τους πελάτες σας

Παρουσιάζοντας στον πελάτη ένα ολοκληρωμένο προϊόν χωρίς καθυστερήσεις και ελλείψεις, αυξάνετε την εμπιστοσύνη του στην επιχείρησή σας. Ολοκληρώστε τις παραγγελίες σε λιγότερο χρόνο λόγω της αυτοματοποιημένης φύσεως του λογισμικού και ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στα αιτήματά των πελατών σας. 

Εργαστείτε από όπου κι εάν βρίσκεστε

Το Soft1 WMS σας δίνει την δυνατότητα να αναζητήσετε οποιοδήποτε είδος στην αποθήκη σας με ένα κλικ. Ελέγξτε τα είδη και τις ποσότητες για κάθε παραγγελία απο οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε. Το πρόγραμμα διασυνδέεται εύκολα με φορητούς σαρωτές barcode, αλλά και ασύρματους εκτυπωτές για να εκδίδετε επιτόπου παραστατικά για τις συναλλαγές σας.

 • Είδη

  χωρήστε ένα νέο είδος στην αποθήκη σας, ενημερώνοντας αυτόματα τη λίστα ειδών του κεντρικού συστήματος. Διαχειριστείτε άμεσα όλα τα είδη της σχετικής λίστας που έχετε σχεδιάσει στο Soft1. Εντοπίστε γρήγορα το είδος που σας ενδιαφέρει με χρήση κωδικού, εναλλακτικού κωδικού, barcode, παρτίδας και SN (με αναζήτηση κειμένου, χρήση Bluetooth scanner ή της κάμερας της συσκευής). Προβάλλετε οποιαδήποτε πληροφορία ενός είδους (SN, σετ ειδών, παρτίδες, ημερομηνίες λήξης, χρώμα-μέγεθος κλπ) ή μεταβάλλετε τα στοιχεία του. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των ειδών σας ανά αποθηκευτικό χώρο/ράφι, παρακολουθώντας μέσω χρωματικών απεικονίσεων τη διακύμανση των ποσοτήτων τους.

 • Παραγγελίες Πωλήσεων

  Επεξεργαστείτε τις παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί στο Soft1, καταχωρήστε απευθείας μία νέα παραγγελία ή διεκπεραιώστε εύκολα τις επιστροφές των πελατών σας, δημιουργώντας τα σχετικά δελτία αποστολής/παραλαβής αντίστοιχα. Εισάγετε αυτόματα τα είδη (μίας παραγγελίας) που κάνουν χρήση διαφορετικής παρτίδας ή/και βρίσκονται σε διαφορετικό αποθηκευτικό χώρο, σε διαφορετικές γραμμές του παραστατικού. Αξιοποιήστε τη λειτουργία “Lock Time” και κλειδώστε τη δυνατότητα επεξεργασίας μίας παραγγελίας, ορίζοντας το χρόνο που χρειάζεστε για την εξυπηρέτησή της.

 • Picking Πωλήσεων

  Εντοπίστε και εξυπηρετήστε, μεμονωμένα ή μαζικά, τις παραγγελίες πελατών που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα. Δημιουργήστε το νέο παραστατικό picking, προβάλλετε τα είδη και τις ποσότητες που πρέπει να συλλεγούν για την εκτέλεση της παραγγελίας και σκανάρετε τα είδη που εντοπίσατε στην αποθήκη. Καταχωρήστε αυτόματα ένα παραστατικό για περισσότερες παραγγελίες που αφορούν τον ίδιο πελάτη και εντοπίστε εύκολα εκκρεμότητες με ανεκτέλεστες ποσότητες. Αξιοποιήστε τις ηχητικές και οπτικές ειδοποιήσεις του Soft1 WMS Lite για την αποφυγή λαθών όπως η υπέρβαση ποσότητας ή η εισαγωγή νέου είδους. Εκτυπώστε ετικέτες ειδών μέσω Bluetooth εκτυπωτών.

 • Ελεγχος Τιμών

  Ελέγξτε και συγκρίνετε εύκολα τις τιμές των ετικετών των ειδών της αποθήκης σας με τις αναγραφόμενες τιμές στην κεντρική μηχανογράφηση Soft1 της επιχείρησής σας. Εντοπίστε οποιοδήποτε είδος σας ενδιαφέρει, επεξεργαστείτε και ενημερώστε άμεσα τα στοιχεία του σε περίπτωση εντοπισμού διαφορών και εκτυπώστε -από το σημείο που βρίσκεστε- τις νέες ετικέτες ειδών με τις ενημερωμένες τιμές (με τη χρήση Bluetooth εκτυπωτών).

 • Packing

  Διενεργήστε γρήγορα την πακετοποίηση των ειδών που έχετε συλλέξει κατά τη διαδικασία του picking. Σκανάρετε είδη και κιβώτια, ορίστε τις ποσότητές τους και καταχωρήστε το νέο παραστατικό, ενημερώνοντας αυτόματα το Soft1. Εκτυπώστε (μέσω Bluetooth εκτυπωτών) το σχετικό δελτίο με όλες τις πληροφορίες του πελάτη καθώς και είδη ανά κιβώτιο/συσκευασία. Επεξεργαστείτε τις ποσότητες των κιβωτίων που έχετε ήδη κλείσει, δημιουργώντας αυτόματα τη νέα εκτύπωση με τις ανανεωμένες ποσότητες.

 • Παραλαβή Αγορών

  Πραγματοποιήστε προγραμματισμένες παραλαβές παραγγελιών προμηθευτών για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εφαρμογή, καταχωρώντας τα σχετικά παραστατικά ποσοτικών παραλαβών. Εντοπίστε εύκολα κάθε είδος της παραγγελίας είτε πληκτρολογώντας, είτε σκανάροντας τον κωδικό του (με Bluetooth scanner ή την κάμερα της συσκευής). Διαχειριστείτε είδη που κάνουν χρήση παρτίδας, επιλέγοντας έναν από τους υφιστάμενους κωδικούς ή δημιουργώντας απευθείας ένα νέο κωδικό παρτίδας.

 • Picking Αγορών

  Παραλάβετε και εξυπηρετήστε παραγγελίες αγορών που έχουν εισαχθεί στο Soft1, καταχωρώντας ένα πρόσθετο δελτίο παραλαβής από προμηθευτή. Δημιουργήστε το νέο παραστατικό packing με τα είδη και τις ποσότητες της παραγγελίας που πρέπει να συλλεγούν, και σκανάρετε τα είδη. Καταχωρήστε αυτόματα ένα παραστατικό το οποίο ενσωματώνει περισσότερες παραγγελίες από τον ίδιο προμηθευτή και εντοπίστε άμεσα εκκρεμότητες ειδών. Ορίστε ηχητικές και οπτικές ειδοποιήσεις για την αποφυγή λαθών όπως η υπέρβαση ποσότητας ενός είδους.

 • Ανατροφοδοσία

  Καταγράψτε τις ανάγκες σας και προχωρήστε έγκαιρα στην αναπλήρωση των αποθεμάτων σας, καταχωρώντας μαζικές παραγγελίες προς προμηθευτές. Εντοπίστε εύκολα όλα τα είδη που χρήζουν αναπλήρωσης ποσοτήτων (πληκτρολογώντας ή σκανάροντας τον κωδικό τους με Bluetooth scanner ή την κάμερα της συσκευής) και ενσωματώστε τα στην παραγγελία, δημιουργώντας αυτομάτως διαφορετικά παραστατικά παραγγελίας για είδη διαφορετικών προμηθευτών.

 • Φυσική Απογραφή

  Καταγράψτε και επαληθεύστε την κατάσταση και τις ποσότητες των αποθεμάτων των αποθηκευτικών σας χώρων, καταχωρώντας αυτόματα τα σχετικά παραστατικά φυσικής απογραφής στην κεντρική μηχανογράφηση Soft1. Αναζητήστε οποιοδήποτε είδος είτε πληκτρολογώντας, είτε σκανάροντας (με Bluetooth scanner ή την κάμερα της συσκευής) τον κωδικό, τον εναλλακτικό κωδικό, την παρτίδα ή το SN του. Καταχωρήστε απευθείας ένα νέο είδος στην αποθήκη σας ή ενημερώστε τον κωδικό barcode ενός καταχωρημένου είδους.

 • Picking Αποθήκης

  Πραγματοποιήστε προγραμματισμένες ενδοδιακινήσεις ειδών μεταξύ των αποθηκευτικών χώρων της επιχείρησής σας, βάσει των σχετικών εντολών που είναι καταχωρημένες στο Soft1. Παραλάβετε τα είδη που επιθυμείτε να μεταφέρετε σε ένα νέο αποθηκευτικό χώρο, καταχωρώντας απευθείας τα σχετικά παραστατικά αποθήκης.

 • Ενδοδιακίνηση

  Μεταφέρετε είδη μεταξύ των υποκαταστημάτων της επιχείρησής σας, των αποθηκευτικών χώρων ενός υποκαταστήματος ή ακόμη και των επιμέρους θέσεων αποθήκευσης, χωρίς λάθη και παραλείψεις. Αναζητήστε οποιοδήποτε είδος είτε πληκτρολογώντας, είτε σκανάροντας τον κωδικό, τον εναλλακτικό κωδικό, την παρτίδα ή το SN του (με Bluetooth scanner ή την κάμερα της συσκευής), και καταχωρήστε το σχετικό παραστατικό ενδοδιακίνησης, ενημερώνοντας ταυτόχρονα το κεντρικό σύστημα μηχανογράφησης.