3PLs (Third Party Logistics)

Υπολογισμός χρεώσεων Αποθήκευτρων και Φορτοεκφορτώσεων

Μια γενική θεώρηση της έννοιας 3PLs ( Third Party Logistics) είναι ότι ειδικεύεται σε ολοκληρωμένες λειτουργίες υπηρεσιών αποθήκευσης και μεταφοράς καθώς προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, βασιζόμενοι στις εκάστοτε συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, στις απαιτήσεις και στις υπηρεσίες παράδοσης που χρειάζονται τα προϊόντα και τα υλικά τους. Η ανάθεση δραστηριοτήτων σε τρίτους, 3PL, έχει ως στόχο τη μείωση του κόστους, την αύξηση της απόδοσης της επιχείρησης και την συνολική βελτίωση της αποτελεσματικότητας για τις λειτουργίες αυτές.Τα στάδια που ακολουθεί ένα προϊόν μέχρι το σημείο της τελικής χρήσης από τον αποδέκτη περιλαμβάνουν τις διαδικασίες αποθήκευσης πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων σε λειτουργικούς χώρους, οργάνωσης και ελέγχου των αποθεμάτων, επικόλλησης ετικετών, συσκευασίας, προετοιμασίας και δρομολόγησης παραγγελιών και σωστή οργάνωση των καναλιών διανομής

Σε ποιους απευθύνεται;

Συνήθως σε επιχειρήσεις/εταιρείες οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες αποθήκευσης/φιλοξενίας αγαθών σε δικούς τους χώρους, υπάρχει η δυνατότητα να υπολογίζονται αυτόματα οι χρεώσεις και να παράγονται τα παραστατικά χρέωσης των υπηρεσιών.
Με μία πλήρως δυναμική και παραμετροποιήσιμη διαδικασία της Xit, υπάρχει η δυνατότητα ορισμού διαφορετικών τιμολογιακών πολιτικών χρέωσης - αποθήκευτρων και φορτοεκφόρτωσης - ανά πελάτη, είδος, εναπόθεση, παρτίδα εφαρμόζοντας την προτεραιότητα αυτών όπως επιθυμούμε.
Έχουν προβλεφθεί από την εταιρεία μας και επιπλέον εργαλεία για τον σωστό και πιο εύκολο υπολογισμό, αναλόγως την συμφωνία με τον πελάτη, όπως ημέρες περιόδου χάριτος κατά την παραλαβή της παρτίδας, δημιουργία χρεώσεων φορτοεκφόρτωσης κατά την είσοδο ή την έξοδο των εμπορευμάτων, γενική έκπτωση, σταθερά αποθήκευτρα.

Λογισμικό για εταιρείες 3PL 
ολοκληρωμένες λειτουργίες υπηρεσιών αποθήκευσης και μεταφοράς

Τι είναι η εφοδιαστική τρίτων (3PL);

Η εφοδιαστική τρίτων (ή 3PL) αναφέρεται στην εξωτερική ανάθεση διαδικασιών logistics ηλεκτρονικού εμπορίου σε τρίτες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης αποθεμάτων, της αποθήκευσης και της εκπλήρωσης. Οι πάροχοι 3PL επιτρέπουν στους εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου να επιτύχουν περισσότερα, με τα κατάλληλα εργαλεία και την υποδομή για την αυτοματοποίηση της εκπλήρωσης παραγγελιών λιανικής.Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ποιος επινόησε τον όρο «logistics τρίτων», αλλά οι εταιρείες άρχισαν να τείνουν προς εξωτερική ανάθεση εισερχόμενων και εξερχόμενων υπηρεσιών logistics σε τρίτους τη δεκαετία του 1970 και του ‘80. Με την εισαγωγή και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στη δεκαετία του '90 και του 2000, ο όρος 3PL έγινε πανταχού παρών και τα 3PL επέκτειναν τις υπηρεσίες τους. Η ενοποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού των εργασιών αποθήκευσης και των υπηρεσιών μεταφοράς έχει γίνει αυτό που σήμερα ονομάζουμε logistics τρίτων

Τι είναι 3PL έναντι 4PL;

Κατά την έρευνα σας σχετικά με την έννοια 3PLs, μπορεί να συναντήσετε τον όρο 4PL. Το 4PL προσθέτει έναν επιπλέον βαθμό διαχωρισμού μεταξύ εμπόρων ηλεκτρονικού εμπορίου και των 3PL που στέλνουν τα προϊόντα τους: Όταν μια επιχείρηση συνάπτει συμβόλαιο με 4PL, το 4PL διαχειρίζεται και κανονίζει υπηρεσίες 3PL για έναν πελάτη. Αυτό μερικές φορές ονομάζεται «διπλή μεσολάβηση». Οι εταιρείες 4PL συχνά προσφέρουν από άκρη σε άκρη διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού για έναν πελάτη, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών 3PL, κατασκευής, προμήθειας αποθεμάτων κ.α.

Διαδικασία εκπλήρωσης παραγγελίας 3PL

Στην Xit ετοιμάζουμε για εσάς το κατάλληλο λογισμικό και έτσι η διαδικασία εκπλήρωσης 3PL δεν χρειάζεται - και δεν πρέπει - να είναι ένα μυστήριο! Γι’ αυτό καλέστε μας σήμερα κιόλας στο 210 - 83 18 018 για να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να σας λύσουμε κάθε απορία. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος προγραμματιστής θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.
Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν στην αποθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου της 3PL μόλις ένας πελάτης κάνει κλικ στην επιλογή "Υποβολή παραγγελίας" στο ηλεκτρονικό κατάστημα;
.

Λήψη

Το 3PL δεν μπορεί να στείλει παραγγελίες χωρίς απόθεμα. Η "λήψη" αποθέματος σε αποθήκη 3PL αναφέρεται στην αποδοχή εισερχόμενου αποθέματος που ακολουθείται από την αποθήκευσή του. Κάθε 3PL έχει τις δικές του διαδικασίες και ικανότητα λήψης και αποθήκευσης αποθεμάτων.Είναι σημαντικό να εργαστείτε με ένα ενημερωμένο λογισμικό για εταιρείες 3PL γιατί καθώς αυξάνεται η σειρά προϊόντων και ο όγκος των παραγγελιών σας, το λογισμικό για εταιρείες 3PL θα πρέπει να μπορεί να κλιμακωθεί μαζί σας

Συλλογή

Όταν ένας πελάτης κάνει μια παραγγελία, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η διαδικασία εκπλήρωσης 3PL. (Ίσως έχετε ακούσει τη φράση "ολοκλήρωση συλλογής πακέτων"-αυτό είναι το πρώτο μισό αυτού.) Ορισμένα 3PL απαιτούν από εσάς να ανεβάζετε μη αυτόματα παραγγελίες στο σύστημά τους. Μερικές φορές, αυτό περιλαμβάνει υπολογιστικά φύλλα που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες παραγγελίας, στοιχεία αποστολής πελατών και πολλά άλλα. Αυτός μπορεί να είναι ένας αναποτελεσματικός και πολύπλοκος τρόπος διαχείρισης παραγγελιών.
Το λογισμικό για εταιρείες 3PL που σας παρέχει η Xit διαθέτει εξελιγμένη τεχνολογία που ενσωματώνεται άμεσα με την πλατφόρμα ή την αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Αυτές οι ενσωματώσεις λογισμικού εκπλήρωσης 3PL φέρνουν παραγγελίες, αποστολές, παρακολούθηση αποθέματος και επίπεδα αποθεμάτων και πολλά άλλα σε ένα μέρος για τον εξορθολογισμό της διαδικασίας εκπλήρωσης για πιο αυτοματοποιημένη αποστολή.
Αυτό περιλαμβάνει την αυτόματη προώθηση των διαδικτυακών παραγγελιών των πελατών στο 3PL μόλις τοποθετηθούν. Όταν μια παραγγελία αποστέλλεται στο λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit, ανατίθεται στην ομάδα συλλογής αποθήκης. Ο επιλογέας λαμβάνει μια λίστα συλλογής των ειδών, των ποσοτήτων και των θέσεων αποθήκευσης στην εγκατάσταση για να συλλέξει τα παραγγελθέντα προϊόντα από τις αντίστοιχες θέσεις τους.

Συσκευασία

Όταν έχουν επιλεγεί όλα τα στοιχεία μιας παραγγελίας, ήρθε η ώρα να τα συσκευάσετε με ασφάλεια για αποστολή. Τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται θα εξαρτηθούν από τις δυνατότητες του 3PL, τις προτιμήσεις της μάρκας σας και τα είδη που αποστέλλονται.

Τα πιο συνηθισμένα τυποποιημένα υλικά συσκευασίας περιλαμβάνουν:

  • Κουτιά χωρίς μάρκα
  • Ταχυδρομεία φυσαλίδων
  • Ταινία συσκευασίας
  • Dunnage με βάση το χαρτί, κ.α.


Ορισμένα 3PL θα χρεώνονται για τη συσκευασία υλικών ως ξεχωριστό στοιχείο γραμμής, ενώ άλλα τα περιλαμβάνουν ως μέρος των υπηρεσιών διαχείρισης εκπλήρωσης.Ως έμπειροι φορτωτές, το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit θα επιλέξει τα καλύτερα υλικά συσκευασίας για να προστατεύσει τα προϊόντα σας και να επιτύχει το χαμηλότερο πρακτικό βάρος διαστάσεων. Θα βελτιστοποιήσουν επίσης τα πακέτα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να χωρίσετε τις αποστολές.
Το βάρος διαστάσεων είναι μια τεχνική τιμολόγησης αποστολής που λαμβάνει υπόψη τις διαστάσεις του πακέτου για τον καθορισμό των τιμών αποστολής. Η χρήση των σωστών υλικών συσκευασίας μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το κόστος της εφοδιαστικής σε χαμηλά επίπεδα. Εάν θέλετε η επωνυμία σας να λάμπει μέσω της αποστολής σας, βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε με το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε προσαρμοσμένες συσκευασίες, όπως προσαρμοσμένα κουτιά και ένθετα. Συχνά, η λήψη ενός πακέτου είναι η πρώτη προσωπική εμπειρία που έχει ένας πελάτης με το εμπορικό σήμα σας, οπότε η επώνυμη συσκευασία μπορεί να κάνει μεγάλη εντύπωση.

Αποστολή

Το επόμενο βήμα είναι η αποστολή της παραγγελίας σας. Τα περισσότερα λογισμικά για εταιρείες 3PL θα αγοράσουν και θα εκτυπώσουν ετικέτες αποστολής για λογαριασμό σας. Ορισμένα λογισμικά για εταιρείες 3PL έχουν προτιμήσει συνεργάτες μεταφορέα, ενώ άλλα συγκρίνουν τα έξοδα αποστολής από μια ποικιλία μεταφορέων. Το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit βοηθά να προσφέρουν στους πελάτες την πιο προσιτή τιμή για την ταχύτητα παράδοσης που επιλέγει ο κάθε πελάτης.
Μεταφορείς όπως DHL, ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Courier παραλαμβάνουν παραγγελίες από αποθήκες 3PL για αποστολή. Η ταχύτητα μεταφοράς και η αποστολή για κάθε παραγγελία εξαρτώνται από τις συνεργασίες και τις πολιτικές της 3PL καθώς και από τις επιλογές που προσφέρει ο πελάτης και επιλέγονται από τον τελικό πελάτη. Μόλις αποσταλεί η παραγγελία, το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit με την ενσωματωμένη τεχνολογία που αναφέρθηκε παραπάνω θα προωθήσει αυτόματα τις λεπτομέρειες παρακολούθησης στα ηλεκτρονικά καταστήματα εμπόρων.

Διαδικασίες Επιστροφών

Πολλά λογισμικά για εταιρείες 3PL προσφέρουν επίσης υπηρεσίες επεξεργασίας επιστροφών. Εάν ένας πελάτης επιστρέψει μια παραγγελία στέλνοντάς την πίσω στο 3PL, λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit θα επεξεργαστεί την επιστροφή και θα διαθέσει το προϊόν ανάλογα με τις πολιτικές και τις προτιμήσεις σας.
Με το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit μπορείτε να επιλέξετε να παρέχει ετικέτες αποστολής επιστροφής για τους πελάτες σας. Αυτό προσφέρει άνεση τόσο σε εσάς όσο και στους πελάτες σας. Με το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit δεν θα χρειαστεί να χειριστείτε τις επιστροφές εσωτερικά και οι πελάτες μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν την κατάσταση της παραγγελίας επιστροφής τους.

3 πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit

Πέρα από τις παραγγελίες αποστολής, οι υπηρεσίες εκπλήρωσης 3PL μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο που θα επιλέξετε. Ακολουθούν μερικές από τις πιο επωφελείς δυνατότητες και υπηρεσίες εφοδιαστικής που προσφέρονται από το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit.

Η διαχείριση του αποθέματος περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από την αποθήκευση των προϊόντων σας. Το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit θα σας επιτρέπει να συγχρονίσετε εύκολα το απόθεμα με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, να δείτε επίπεδα αποθέματος σε πραγματικό χρόνο σε κάθε κέντρο εκπλήρωσης τρίτων και να αναδιατάξετε προληπτικά το απόθεμα για να αποτρέψετε τις αποθήκες.
Μόλις το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit σας λάβει και αποθηκεύσει το απόθεμά σας, μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα και τις μονάδες που πωλούνται ανά ημέρα για κάθε προϊόν. Αυτό προσφέρει πλήρη προβολή σε ό, τι είναι διαθέσιμο για αποστολή στους πελάτες σας ανά πάσα στιγμή.
Ανάλογα με την τεχνολογία και τις ροές εργασίας του λογισμικού για εταιρείες 3PL της Xit, ενδέχεται επίσης να μπορείτε να επαναφέρετε τον αριθμό των αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο στον ιστότοπο του καταστήματός σας, ώστε οι πελάτες σας να γνωρίζουν αμέσως εάν τα προϊόντα είναι εκτός αποθέματος.

Εξετάστε τα ακόλουθα στατιστικά:

 Το 73% των αγοραστών αναμένει οικονομικές, γρήγορες παραδόσεις.
Το 44% των online αγοραστών που εγκαταλείπουν τα καλάθια αγορών τους το κάνουν λόγω των εξόδων αποστολής και αργής διακίνησης.
Το 24% των πελατών ακύρωσε μια παραγγελία λόγω αργής αποστολής.
Συνδυάστε αυτές τις τάσεις με το γεγονός ότι οι πιο δημοφιλείς διαδικτυακοί πωλητές λιανικής προσφέρουν διήμερη αποστολή ή/και δωρεάν αποστολή, και είναι σαφές πλέον ότι οι πελάτες περιμένουν γρήγορη και προσιτή αποστολή με το πάτημα ενός κουμπιού.Η εργασία με το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit μπορεί εκπληρώσει τις προσδοκίες των πελατών σας!

Όταν εργάζεστε με το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit που έχει πολλές τοποθεσίες αποθήκης, μπορείτε να χωρίσετε το απόθεμα σε κέντρα εκπλήρωσης για να στείλετε κάθε παραγγελία από την αποθήκη 3PL που είναι πιο κοντά στον πελάτη σας. Αυτό το μοντέλο ονομάζεται κατανεμημένο απόθεμα.Με τη σωστή τεχνολογία, η εταιρεία μας σας παρέχει λογισμικό για εταιρείες 3PL που μπορεί να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία εκπλήρωσης παραγγελιών χρησιμοποιώντας ισχυρούς αλγόριθμους που κατευθύνουν κάθε παραγγελία στο βέλτιστο κέντρο εκπλήρωσης.Εάν οι πελάτες σας κατανέμονται γεωγραφικά σε ολόκληρη τη χώρα, πιθανότατα θα θέλετε να διανείμετε το απόθεμά σας σε πολλά κέντρα εκπλήρωσης. Αυτό φέρνει το απόθεμά σας πιο κοντά στους προορισμούς αποστολής σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσφέρετε εγγυημένη διήμερη αποστολή μέσω εδάφους για τους πελάτες στις γύρω περιοχές. Αυτό μπορεί να είναι πολύ φθηνότερο από την ταχεία αεροπορική αποστολή.
Η διανομή αποθέματος δεν θα είναι απαραίτητα οικονομικά αποδοτική για όλους, ειδικά αν δεν έχετε ακόμη μεγάλο όγκο αποστολών. Καθώς η διαδικτυακή επιχείρησή σας αναπτύσσεται, ωστόσο, η κατοχή ενός δικτύου κέντρων εκπλήρωσης μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε αποτελεσματικά περισσότερους πελάτες.Ο καταμερισμός αποθέματος σε αποθήκες 3PL μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να είστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση που οι παραγγελίες σας δεν μπορούν να φύγουν από ένα συγκεκριμένο κέντρο εκπλήρωσης (για παράδειγμα, σε ακραίες καιρικές συνθήκες). Η διανομή αποθέματος βοηθά επίσης στη διαχείριση αποθεμάτων: Όταν αποθηκεύετε προϊόντα σε πολλές γεωγραφικές περιοχές, θα έχετε πάντα εφεδρικά αποθέματα εάν εξαντληθούν στο ένα.

Ποια είναι τα οφέλη της εργασίας με το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit;

Yπάρχουν πολλά οφέλη από την εκπλήρωση της εξωτερικής ανάθεσης λογισμικού για εταιρείες 3PL της Xit. Ενώ διαφορετικές εταιρείες 3PL έχουν διαφορετικές δυνατότητες, το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit σας προσφέρει λύσεις για τη διαχείριση αποθέματος, συσκευασίας και αποστολής, παρέχοντας τελικά αξιόπιστη εφοδιαστική και συμβάλλοντας στη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας της επιχείρησής σας.

01

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα

Επενδύοντας σε μια συνεργασία με το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit, εξαλείφετε την ανάγκη εργασίας και την τεχνολογίας που απαιτείται για την εσωτερική εκπλήρωσή τους. Καθώς η επιχείρησή σας θα αναπτύσσεται, η ολοκλήρωση των εργασιών σας θα γίνεται όλο και πιο ακριβή. Αυτές οι δαπάνες περιλαμβάνουν χώρο αποθήκης, περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα και άλλο εξοπλισμό, λογισμικό διαχείρισης αποθήκης (WMS), κόστος πρόσληψης και εργασίας, εξοπλισμό εργαζομένων και ασφάλιση αστικής ευθύνης. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο με την εξωτερική ανάθεση εργασιών εκπλήρωσης με το λογισμικό για εταιρείες 3PL της εταιρείας μας. Αντί να ξοδεύετε χρόνο για να δημιουργείτε υποδομές εκπλήρωσης, η εργασία με το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit σας δίνει χρόνο πίσω για να επικεντρωθείτε σε πιο στρατηγικές πρωτοβουλίες, όπως η ανάπτυξη προϊόντων και το μάρκετινγκ. Οι εξοικονομήσεις χρόνου μεταφράζονται επίσης σε εξοικονόμηση κόστους.
02

Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία του κλάδου

Ως επαγγελματίας, το πιθανότερο είναι ότι δεν έχετε το χρόνο να εξοικειωθείτε με κάθε λεπτομέρεια της αποστολής και της εφοδιαστικής. Εκεί έρχεται το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit: η εταιρεία μας όντας στελεχωμένη από επαγγελματίες, το λογισμικό για εταιρείες 3PL θα είναι ενημερωμένο και ενημερωμένο με τις τελευταίες τάσεις και πολυπλοκότητες του κλάδου - οπότε εσείς δεν χρειάζεται να είστε! Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης τους τεχνικούς πόρους καθώς και τεράστιο δίκτυο συνεργατών - συμπεριλαμβανομένων τμήματος μάρκετινγκ και άλλων - που μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε συνεχώς την αποδοτικότητα της αλυσίδας εφοδιασμού και να βελτιστοποιούμε την εφοδιαστική αλυσίδα για να βοηθήσουμε στην επιτυχία της επιχείρησής σας.
03

Διευρύνετε την προσέγγιση χρηστών

Εάν πουλάτε μόνο σε μία περιοχή, περιορίζετε τις δυνατότητες της επιχείρησής σας. Η εργασία με το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε την προσέγγισή σας. Τα κέντρα εκπλήρωσης σε μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα μπορεί να σας βοηθήσουν να μειώσετε το κόστος αποστολής και χρόνου μεταφοράς. Σας κατακλύζουν δραστηριότητες χαμηλού εισοδήματος που δεν δημιουργούν έσοδα και σας εμποδίζουν να επιτύχετε οποιαδήποτε περαιτέρω ανάπτυξη. Καθώς συνεχίζετε να αναπτύσσεστε, θα αφιερώνετε όλο και περισσότερο χρόνο στην εκπλήρωση και λιγότερο χρόνο στην ουσιαστική λειτουργία της επιχείρησής σας. Κάθε ώρα που ξοδεύετε αντιδρώντας σε νέες παραγγελίες, εκτύπωση ετικετών, οδήγηση στο ταχυδρομείο, αναμονή στην ουρά και ούτω καθεξής - χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες, να αναπτύξετε νέα προϊόντα και να ξεκινήσετε μάρκετινγκ εκστρατείες! Καθώς ο όγκος των πελατών σας αυξάνεται, το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit μπορεί να σας σώσει και από διαφωνίες με προμηθευτές και πελάτες! Η ανάθεση αποθεμάτων και η εκπλήρωση παραγγελιών με το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένοι και να διαχειριστείτε τα πάντα πιο αποτελεσματικά

Οι υπηρεσίες εκπλήρωσης 3PL μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο που θα επιλέξετε.

Το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit σας προσφέρει λύσεις.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η παραπάνω λύση επεκτείνεται και διαμορφώνεται στις ανάγκες της εγκατάστασης. Δεν υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί που θα περιορίσουν τις δυνατότητες της διασύνδεσης.
Η υλοποίηση και εγκατάσταση των παραπάνω λειτουργιών είναι άμεση και πραγματοποιείται απο τεχνικούς της εταιρείας. Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίσετε στην χρήση της διασύνδεσης, οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να σας λύσουν την κάθε σας απορία.
Ο ταχύτερος χρόνος παράδοσης που έχουμε πετύχει είναι 2 εργάσιμες ημέρες! Οι τεχνικοί μας διαθέτουν μεγάλη προϋπηρεσία στην παραμετροποίηση των πλατφορμών και είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Συμπληρώστε την φόρμα και θα λάβετε επιπλέον υλικό για την διασύνδεση συστημάτων

Τελικά απευθύνεται η λύση της Xit σε εμένα;

Με το λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit υπάρχει η δυνατότητα να υπολογίζονται αυτόματα οι χρεώσεις και να παράγονται τα παραστατικά χρέωσης των υπηρεσιών

Με μια πλήρως δυναμική και παραμετροποιήσιμη διαδικασία, υπάρχει η δυνατότητα ορισμού διαφορετικών τιμολογιακών πολιτικών χρέωσης - αποθήκευτρων και φορτοεκφόρτωσης - ανά πελάτη, είδος, εναπόθεση, παρτίδα εφαρμόζοντας την προτεραιότητα αυτών όπως επιθυμούμε.

Το λογισμικό για εταιρείες 3PL που σας παρέχει η Xit διαθέτει εξελιγμένη τεχνολογία που ενσωματώνεται άμεσα με την πλατφόρμα ή την αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Αυτές οι ενσωματώσεις λογισμικού εκπλήρωσης 3PL φέρνουν παραγγελίες, αποστολές, παρακολούθηση αποθέματος και επίπεδα αποθεμάτων και πολλά άλλα σε ένα μέρος για τον εξορθολογισμό της διαδικασίας εκπλήρωσης για πιο αυτοματοποιημένη αποστολή.

Έχουν επίσης προβλεφθεί και επιπλέον εργαλεία στο λογισμικό για εταιρείες 3PL της Xit

Για τον σωστό και πιο εύκολο υπολογισμό, αναλόγως την συμφωνία με τον πελάτη, όπως ημέρες περιόδου χάριτος κατά την παραλαβή της παρτίδας, δημιουργία χρεώσεων φορτοεκφόρτωσης κατά την είσοδο ή την έξοδο των εμπορευμάτων, γενική έκπτωση και σταθερά αποθήκευτρα.