Κατασκευή Ιστοσελίδας για την Propeco

 

Γιατί η Ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι όσο μοναδική είναι και η εταιρεία σας… 

Για εμάς στην Xit η κατασκευή της ιστοσελίδας σας αποτελεί μια εργασία έμπνευσης και δημιουργικής διαδικασίας που οφείλει και πρέπει να ταιριάζει με τη φιλοσοφία της εταιρείας σας. Στην Xit δεν αντιγράφουμε απλώς ήδη υπάρχουσες σελίδες, αλλά σας προτείνουμε φρέσκα design με καινοτόμες ιδέες σύμφωνες με τις τάσεις της αγοράς. 

Παράλληλα εγγυόμαστε σύγχρονες τεχνολογίες και server υψηλών επιδόσεων ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα σας να είναι γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλής. Φυσικά δίνουμε προσοχή και σε πολλούς τεχνικούς παράγοντες που παίζουν ρόλο στην κατάταξη (meta tags, καλογραμμένος κώδικας, κ.α.).

Μιας και οι χρήστες πλέον περιηγούνται από τα κινητά τους τηλέφωνα, η φιλική σχεδίαση για τα κινητά κρίθηκε πλέον απαραίτητη με Responsive Layout – για ευελιξία και προσαρμογή της εμφάνισης σε όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablet, σταθερούς υπολογιστές).  Εν έτη 2021 είναι αναγκαία η ύπαρξη της «κινητής έκδοσης» του website. Εάν δεν διαθέτει προσαρμόσιμη οθόνη για κινητές συσκευές, οι χρήστες δεν θα μπορούν αλληλοεπιδράσουν σωστά με τον ιστότοπο, γεγονός που θα τους κάνει να εγκαταλείψουν το website.

Η κεντρική σκέψη γύρω από την οποία εργαστήκαμε για την Propeco ήταν η βέλτιστη ανάδειξη των υπηρεσιών απολύμανσης, μέσα από ένα σύγχρονο online περιβάλλον. Μέσα από το εντυπωσιακό design ο επισκέπτης αποκτά τις πληροφορίες που χρειάζεται, ενώ πλοηγείται εύκολα και ευχάριστα ακόμα και ο πιο άπειρος χρήστης internet.

Δύο λόγια για την εταιρεία Propeco

Η επιχείρησή της Propeco ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της το 2008 σε επιχειρήσεις, κατοικίες, δημόσιους χώρους με μοναδικό στόχο την εφαρμογή επαγγελματικών υπηρεσιών υγειονομικής προστασίας στους πελάτες της. Στα χρόνια που πέρασαν η εμπιστοσύνη των πελατών της είναι εκείνη που της έδωσε τη δύναμη να υπερηφανεύεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει. Η Propeco δραστηριοποιείται σε κάθε βιομηχανικό, επαγγελματικό, οικιακό και δημόσιο χώρο.

 

Η πρόκληση για την Xit

Στόχος μας στην Xit ήταν να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο design το οποίο θα ήταν εξαιρετικά εύχρηστο για τον χρήση. Επιπλέον, ήταν σημαντικό να γίνει εμφανές στο website η φόρμα επικοινωνίας με το πελατολόγιο ώστε να είναι πιο εύκολο για τους επισκέπτες να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μέσω της online φόρμας. Προσθέσαμε σε κάθε σελίδα επαφής ένα κουμπί επικοινωνίας, συμπεριλάβαμε συνδέσμους στα προφίλ κοινωνικών μέσων και προσθέσαμε φόρμα ζήτησης προσφοράς σε κεντρικά σημεία. Είναι σημαντικό για τους επισκέπτες να καταλάβουν ότι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία εύκολα με κάποιον την εταιρεία ή να ζητήσουν άμεσα μια οικονομική προσφορά.

Ήταν ζητούμενο για εμάς στην Xit να σχεδιάσουμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα που θα αποπνέει ταυτόχρονα το κύρος και την πολυετή εμπειρία της Propeco. Επιλέξαμε σε συνεργασία με την Propeco ένα template το οποίο αναδεικνύει την ποιότητα των εργασιών της εταιρείας, τις υποδομές, τις πιστοποιήσεις αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό της. Λόγω της πολυπλοκότητας του έργου σχεδιάστηκε ένα εύχρηστο μενού που ξεχωρίζει τους Ιδιώτες από τις Επιχειρήσεις, ώστε εύκολα ο επισκέπτης να περιηγείται στην κατηγορία που τον ενδιαφέρει.

Με σεβασμό στα χρώματα της Propeco κινηθήκαμε εικαστικά στους τόνους του μπλε και πορτοκαλί που ανέδειξαν καλύτερα το brand της εταιρείας, ώστε να αποτυπωθούμε καλύτερα στην μνήμη του κάθε επισκέπτη προωθώντας την εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρησης.

Στην Xit δεν σταματήσαμε εκεί όμως. Δεν κατασκευάσαμε απλώς την ιστοσελίδα αλλά αναλάβαμε και την κειμενογράφηση με πρωτότυπα, καλογραμμένα κείμενα που προσελκύουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη (που είναι πάντα εν δυνάμει πελάτης). Καταγράψαμε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες απολύμανσης με εμπνευσμένα, άρτια κείμενα. Περισυλλέξαμε όλες τις πληροφορίες για κάθε έντομο ξεχωριστά προβάλλοντας έντεχνα τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών απεντόμωσης της Propeco. 

Οι υπηρεσίες απολύμανσης τόσο για τους Ιδιώτες όσο και για τις Επιχειρήσεις αναπαραστάθηκαν με ζωντανές φωτογραφίες. Τα έντομα, ο κύκλος ζωής τους και οι κατηγορίες τους συμπεριελήφθησαν με υψηλής ποιότητας οπτικό υλικό. Κεντρίσαμε το ενδιαφέρον του κοινού με εντυπωσιακά εφέ κίνησης στα κατάλληλα σημεία, χωρίς να αλλοιώσουμε το αποτέλεσμα του περιεχομένου. Τέλος, μελετήσαμε τον ανταγωνισμό και μέσω εξειδικευμένων εργαλείων και πολυμέσων εφαρμόσαμε ενδεδειγμένες πρακτικές SEO, ώστε η νέα ιστοσελίδα να εμφανίζεται σε όσο το δυνατόν περισσότερες αναζητήσεις προσελκύοντας συνεχώς νέους αναγνώστες.

Τι κάνει την Xit διαφορετική; 

Στην Xit πριν προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας ξεκινάμε πάντα από εσάς, ώστε να εκφράσουμε όλα όσα σας αντιπροσωπεύουν. Εξετάζουμε τα πιο σημαντικά στοιχεία και βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του πελάτη και σκεφτόμαστε τι μπορεί να θέλει σε έναν ιστότοπο που του είναι ακόμη άγνωστος. Μετά από ενδελεχή έρευνα οδηγούμαστε σε στοχευμένη στρατηγική και πάντα σε συνεννόηση μαζί σας αναλύουμε τον τρόπο που θα επιτευχθούν ψηφιακά οι στόχοι σας. Αναλαμβάνουμε να δώσουμε ζωή στο brand σας με συμβουλευτική καθοδήγηση, με χρώμα, στυλ και ιδιαίτερους μηχανισμούς που μετατρέπουν τις ιδέες σας σε πραγματικότητα.

Ο ιστότοπός σας τοποθετείται σε φάση "live ανάπτυξης" όπου μαζί παρακολουθούμε τη διαδικασία ζωντανά. Είμαστε στο πλευρό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και παραμένουμε δίπλα σας για όλη τη ζωή του ιστοτόπου σας για ό,τι περαιτέρω χρειασθείτε. Το τμήμα Digital Marketing συμμετέχει ενεργά σε όλη την διάρκεια της υλοποίησης για να εφαρμόσει κανόνες SEO και τεχνικές Content Marketing που θα ανεβάσουν ψηλά την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης. Ο προσεκτικός σχεδιασμός μιας στρατηγικής μάρκετινγκ αλλά και ένα ελκυστικό πλαίσιο γύρω του, μπορούν και κάνουν τη διαφορά. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να αποφασίσει κάποιος επισκέπτης εάν θα παραμείνει στο site σας. 

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αναγνωρίζουν τη σημασία της ύπαρξης ενός ιστοτόπου. Σε έναν ούτως ή άλλως ανταγωνιστικό τομέα, ο καλοσχεδιασμένος  ιστότοπος είναι ένα ακόμη εργαλείο για να δείξετε στους χρήστες την αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Ο σωστός σχεδιασμός μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Εάν ψάχνεις τρόπους να δημιουργήσεις από την αρχή το Website σου τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! 


Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατό, για να προγραμματίσουμε τα επόμενα βήματά μας για την κατασκευή της σελίδας σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση της αποδοχής της έναρξης των εργασιών μας. Ζητήστε πληροφορίες ΕΔΩ