Optima PMS - Πρόγραμμα για Ξενοδοχεία

Πρόγραμμα σύνδεσης Softone με τηλεφωνικό κέντρο

Η Silverbyte με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της φιλοξενίας και διαχείρισης ξενοδοχείων μας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ξενοδοχείο , το Optima. Μερικά απο τα κριτήρια για να το επιλέξετε είναι τα παρακάτω:

Έλεγχος και διαχείριση σε πραγματικό χρόνο

Η απόλυτη λύση λογισμικού διαχείρισης δωματίων από το Silverbyte. Περιλαμβάνει συστήματα διαχείρισης Front Office για όλους τους τύπους ξενοδοχειακών. Το Optima είναι χρήσιμο για τη λήψη καλύτερων αποφάσεων, με βάση τα δεδομένα από όλες τις πτυχές των λειτουργιών του ξενοδοχείου.

Αύξηση των εσόδων

Με το λογισμικό μας, η διεύθυνση μπορεί να δημιουργήσει αναφορές, οι οποίες θα βοηθήσουν στη βελτίωση των εργασιών σε όλο το ξενοδοχείο. Το Optima προσφέρει διασυνδέσεις - γέφυρες με τα κορυφαία διαδικτυακά κανάλια.

Βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών

Με το Optima, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα απολαύσουν καλύτερη εξυπηρέτηση, ως αποτέλεσμα της βελτίωσης των διαδικασιών στα διάφορα τμήματα του ξενοδοχείου.

Optima – All In One Λύση

Optima PMS

Το Optima PMS είναι μια λύση λογισμικού all-in-one που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το ξενοδοχείο σας και θα μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας. Το λογισμικό σας επιτρέπει να ελέγχετε τις τιμές, τη διαχείριση των αποδόσεων, το ημερολόγιο και βασικά όλες τις πτυχές της διαχείρισης του ξενοδοχείου σας.

CRM - Πελατοκεντρικό λογισμικό

Το λογισμικό CRM σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλη τη δραστηριότητα του ξενοδοχείου με των επισκεπτών, από την αρχική κράτηση έως την ολοκλήρωση της διαμονής.

Integrated Channel Manager

Αυτόματη και συγχρονισμένη σύνδεση με διεθνή κανάλια πωλήσεων. Το λογισμικό διοχετεύει όλα τα κανάλια πωλήσεων μέσα σε ένα ενοποιημένο περιβάλλον.

Hotel's POS

Το λογισμικό Optima προσφέρει μια ευρεία λύση διαχείρισης όλων των POS στο ξενοδοχείο. Με το Optima, οι διαχειριστές των ξενοδοχείων μπορούν να λάβουν μια ηλεκτρονική ενημέρωση σχετικά με τα εστιατόρια, μπαρ κ.λπ.

Διαχείριση εκδηλώσεων

Το Optima παρέχει μια μοναδική λύση για συναντήσεις, εκδηλώσεις, συνέδρια και εκθέσεις, όλα σε ένα λογισμικό.

Μηχανή Online Booking

Η Μηχανή Κράτησεων θα σας επιτρέψει να έχετε πλήρη έλεγχο των τιμών και των εκπτώσεων, απευθείας από το Optima PMS, προσφέροντας στους επισκέπτες σας εξαιρετική εμπειρία.

Διαχείριση Spa

Το πρόσθετο Spa Software δίνει στη διαχείριση του ξενοδοχείου όλα τα εργαλεία για τη λειτουργία του Spa. Με αυτό το λογισμικό συνδυάζετε ένα διαχειριστή χρονοδιαγράμματος για τους εργαζόμενους και για τους πελάτες ταυτόχρονα.

Διαχείριση Αλυσίδων Ξενοδοχείων

Το λογισμικό Optima είναι ιδανικό για αλυσίδες ξενοδοχείων και μεγάλων αλυσίδων ανα τον κόσμο. Η λύση βοηθά τη διαχείριση να ελέγχει όχι μόνο ένα ξενοδοχείο, αλλά όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας σε ένα συγχρονισμένο σύστημα.

Υπηρεσίες Επισκεπτών

Προκειμένου να φροντίσετε τα αιτήματα και τα παράπονα από τους επισκέπτες, το λογισμικό μας εμφανίζει όλες τις κλήσεις σε μία οθόνη, προκειμένου να αναλύσει γρήγορα τα δεδομένα και να δώσει on-line λύσεις στους επισκέπτες.

Kadabra - App Επισκεπτών

Προσκαλέστε τους επισκέπτες του ξενοδοχείου σας να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή στα smartphone και τα tablet τους, να βελτιώσουν την ικανοποίησή τους και να αυξήσουν τα κέρδη σας. Με το Kadabra θα μπορείτε να παρουσιάζετε στους επισκέπτες σας μοναδικές προσφορές απευθείας στην εφαρμογή τους και πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο σας.

Διασυνδέσεις

Το Optima υποστηρίζει διασυνδέσεις σε πληθώρα συνεργατών και εταιρειών. Μπορείτε να συνδέσετε το Optima με κορυφαίους ιστότοπους όπως OTA, Meta Search σελίδες, συστήματα BI, εταιρείες αλληλογραφίας, λύσεις πληρωμών και πολλά άλλα.

Start managing your property smarter

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η παραπάνω λύση επεκτείνεται και διαμορφώνεται στις ανάγκες της εγκατάστασης. Δεν υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί που θα περιορίσουν τις δυνατότητες της διασύνδεσης.
Η υλοποίηση και εγκατάσταση των παραπάνω λειτουργιών είναι άμεση και πραγματοποιείται απο τεχνικούς της εταιρείας. Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίσετε στην χρήση της διασύνδεσης, οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να σας λύσουν την κάθε σας απορία.
Ο ταχύτερος χρόνος παράδοσης που έχουμε πετύχει είναι 2 εργάσιμες ημέρες! Οι τεχνικοί μας διαθέτουν μεγάλη προϋπηρεσία στην παραμετροποίηση των πλατφορμών και είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας ακόμα και τις ποιο απαιτητικές ανάγκες σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Συμπληρώστε την φόρμα και θα λάβετε επιπλέον υλικό για την διασύνδεση συστημάτων

Επιπλέον μοναδικές επεκτάσεις

Εορτολόγιο

Μάθετε εύκολα ποιοι απο τους πελάτες σας έχουν γιορτή ή γενέθλια μέσα απο το Softone

Διασύνδεση με τηλεφωνικό κέντρο

Συνδέστε το λογισμικό σας με το τηλεφωνικό κέντρο και αποκτήστε πρόσβαση στην διαχείριση της κλήσης όπως και στην σωστή ενημέρωση του CRM

Μαζική ενημέρωση τιμοκαταλόγων

Διασύνδεση με XML προμηθευτών και μαζική ενημέρωση των τιμών των ειδών σύμφωνα με την μέθοδο της εταιρείας. Συγκεκριμένο ποσοστό, markup στην τιμή του προμηθευτή κ.α.