Η εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η XIT ιδρύθηκε για να προσφέρει λύσεις πληροφορικής για επιχειρήσεις. Η αποστολή μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, είναι η καλλιέργεια επαγγελματικών σχέσεων με το πελατολόγιό μας και η παροχή αποτελεσματικών και αξιόπιστων λύσεων πληροφορικής για τις ανάγκες του.

Η ομάδα μας είναι εξοπλισμένη με ένα ανεπτυγμένο σύνολο δεξιοτήτων  που αναπτύχθηκε από δεκαετίες εμπειρίας όχι μόνο στην τεχνολογία της πληροφορικής αλλά και στις επιχειρηματικές διαδικασίες σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών τομέων.

Αυτή ακριβώς η επιχειρησιακή εμπειρία μας καθιστά ιδανικά τοποθετημένους να σας προσφέρουμε λύσεις που υπόσχονται τη μέγιστη επιχειρησιακή απόδοση, κέρδη παραγωγικότητας αλλά και εξοικονόμηση κόστους για κάθε έναν από τους πελάτες, ανεξαρτήτως κλάδου.

Η XIT στην κορυφή των συνεργατών της Softone ως Premium Partner

Διαθέτουμε πολύ εξειδικευμένη ομάδα SoftOne με Project managers και Developers που αποδεικνύονται σε έργα μεγάλης κλίμακας με πολλούς χρήστες. Διαθέτουμε επίσης εξειδικευμένη τεχνογνωσία στην ανάπτυξη προσαρμοσμένου λογισμικού, παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα, υπηρεσίες πληροφορικής και προσαρμοσμένες τελικές λύσεις στο πελατολόγιό μας.

Παίρνουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από αυτές τις διακριτές δυνατότητες και έχουμε αναπτύξει την ικανότητα να υλοποιούμε και να διαχειριζόμαστε σύνθετα συστήματα πληροφορικής σε μεταβαλλόμενους χρόνους με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από πολλούς ανταγωνιστές.

Εξειδίκευση

Η τεχνογνωσία μας στην αναδιοργάνωση των διαδικασιών γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της επιχείρησής σας και των τεχνολογιών της πληροφορίας. Ως εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών λογισμικού η XIT βοηθά τον επιχειρηματία να επιτύχει τους στόχους του μέσω της υιοθέτησης τεχνολογικής καινοτομίας.

Ως συνεργάτης σας στην τεχνολογία των πληροφοριών, μπορούμε να σας βοηθήσουμε:

  • Ανάπτυξη λύσεων σύμφωνα με τις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς
  • Καινοτόμες ιδέες σε ρεαλιστική, εφαρμοσμένη πραγματικότητα
  • Μετατροπή μη αυτόματων διαδικασιών σε εξελιγμένες προσαρμοσμένες εφαρμογές λογισμικού 
  • Διατήρηση εφαρμογών λογισμικού κρίσιμης σημασίας για την επιχείρησή σας
  • Υιοθέτηση και υλοποίηση λύσεων που βασίζονται στην τεχνολογία της πληροφορίας

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η XIT ως μια εταιρεία με εξελιγμένη τεχνολογία, είμαστε περήφανοι για την παροχή μιας ολοκληρωμένης σειράς λύσεων που περιλαμβάνει από εφαρμογή Μισθοδοσίας έως και ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα παραγγελιοληψίας. Η ομάδα μας παρέχει με συνέπεια λύσεις τελευταίας τεχνολογίας συμπεριλαμβανομένων – όχι περιοριστικά – ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων, συστημάτων εφαρμογών, ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών λογιστικής διαχείρισης.

H XIT βρίσκεται παντού, οπουδήποτε η τεχνολογία και η επιχειρήσεις επηρεάζουν την καθημερινή ζωή. Πιστεύουμε ότι μαζί σας μπορούμε να βελτιώσουμε την άνεσή σας και να δημιουργήσουμε το λογισμικό που θα έχει πραγματικό αντίκτυπο στο παρόν και στο μέλλον της επιχείρησής σας. Τα πληροφοριακά μας συστήματα χρησιμοποιούνται από εταιρείες εστίασης, οινοποιεία, τεχνικές εταιρείες, μεταφορικές καθώς και επιχειρήσεις παραγωγής και χονδρικού εμπορίου. Γνωρίζοντας ότι δεν αποτυγχάνουμε, αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για τα έργα που υλοποιούμε. Με αυτόν τον τρόπο οικοδομούμε την εμπιστοσύνη σας στην XIT και στην αξία της με το πέρασμα των χρόνων.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Στην XIT εγγυόμαστε γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις τεχνολογίας πληροφορίων που λειτουργούν. Βασισμένη στις αρχές της καινοτομίας και επενδύοντας σε νέες ιδέες η XIT είναι μια εταιρεία που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υλοποίηση εφαρμογών και προϊόντων που χρησιμοποιούν πληθώρα λογισμικών τεχνολογιών.

Η XIT εργάζεται ακούραστα για να διατηρήσει το χαμόγελο στα πρόσωπα των πελατών της και τώρα σας προσφέρει μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας.

Μας διέπουν οι εξής βασικές αρχές:

Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις ικανότητές μας και να επενδύουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη, γιατί το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επιτυχία των στόχων που έχουν θέσει οι πελάτες μας.

Ουσιαστική συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας
Εις βάθος κατανόηση της λειτουργίας και των αναγκών της εκάστοτε επιχείρησης
Συνεργασία μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση της εργασίας που μας ανατέθηκε

Εξειδικευμένη ομάδα XIT με Project managers και Developers που αποδεικνύονται σε έργα μεγάλης κλίμακας