Πρακτορεία Μεταφορών - Εταιρείες Courier

Το μέλλον στις μεταφορές

Το πρόγραμμα για μεταφορική εταιρεία εσωτερικού αποτελεί μια κάθετη λύση για τις ανάγκες και τις δραστηριότητες των πρακτορείων μεταφοράς.

Στόχος είναι η διαχείριση των παραστατικών φόρτωσης που εκδίδονται για την εκτέλεση μεταφοράς εμπορευμάτων με όσο δυνατόν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο, καθιστώντας το ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον πιο εύκολο στους χειριστές.

Δυνατότητα παρακολούθησης ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων φορτηγών
Δυνατότητα παρακολούθησης διαδρομών
Δυνατότητα μετασχηματισμού εντολής φόρτωσης σε παραστατικό δαπάνης για την πίστωση του συνεργάτη.
Έκδοση εκτυπωτικού «Δηλωτικό Οχημάτων»
Δυνατότητα καταχώρησης παραστατικού συνεργάτη
Δυνατότητα έκδοσης συγκεντρωτικού δελτίου ανα όχημα

Με το κατάλληλο εργαλείο στα χέρια σας, εσείς ασχολείστε με την επιχείρηση σας και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η εφαρμογή μας!

Δυνατότητα καταχώρησης εντολών φόρτωσης με αυτόματη έκδοση παραστατικού, όπου ενημερώνονται:
  • Πληροφορίες σχετικά με το όχημα (φορτηγό, αριθμός νταλίκας – ρυμούλκας, container)
  • Πληροφορίες σχετικά με τους εμπλεκόμενους (πελάτη, αποστολέας, παραλήπτης & εντολέας). Για κάθε ένα απο αυτούς παρέχεται αναλυτική καρτέλα των στοιχείων τους και επίσης μπορεί ο χειριστής να αναζητήσει το σύνολο των αποστολών ανα εμπλεκόμενο.
  • Πληροφορίες σχετικά με τα παραστατικά προς φόρτωση (τύπος είδους φόρτωσης, ποσότητα σε όγκο, κιλά, τεμάχια, παλέτες)
  • Πληροφορίες σχετικά με τα κόμιστρα. Γίνεται υπολογισμός κομίστρων βάσει ποσότητας, κόμιστρα τρίτων και άλλων επιβαρύνσεων. Επιπλέον καταχωρείται η χρέωση του συνεργάτη σε περίπτωση που το φορτηγό είναι συνεργαζόμενο. Σε συγκεκριμένο πεδίο υπολογίζονται τα συνολικά κέρδη που προκύπτουν από την εντολή φόρτωσης
  • Πληροφορίες σχετικά τις αντικαταβολές (Τρόπος πληρωμής, αξία αντικαταβολής, ημερομηνία είσπραξης, ημερομηνία παράδοσης) και αναλυτική καρτέλα παρακολούθησης αυτών.

Καρτέλα παρακολούθησης ταξιδιού

Δυνατότητα για παρακολούθηση πληροφοριών ανα ταξίδι όπως: οχήματα, τρόπος μεταφοράς, διαδρομή, προμηθευτής, οδηγός, ναύλο, μερίδα και αποστολή, σχόλιο για έκδοση CMR, σχόλιο για την εντολή φόρτωσης κ.α.

Επίσης μέσα από την καρτέλα του ταξιδιού μπορούμε να δούμε το οικονομικό αποτέλεσμα ανα ταξίδι παρακολουθώντας τα έσοδα και τα έξοδα για αυτό ξεχωριστά αλλά και συγκεντρωτικά.

Τέλος παρέχεται εκτυπωτικό που μας εμφανίζει το σύνολο των ταξιδιών με το αποτέλεσμα τους.

Οργάνωση δρομολογίων

Παρέχουμε μοναδικό εργαλείο οργάνωσης δρομολογίων με οπτικό βοήθημα μέσα απο χάρτες. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στις μεταφορικές εταιρείες μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας λύσης αυτοματοποιημένης δημιουργίας δρομολογιών.

Εμφάνιση σε χάρτη όλων των εκκρεμών παραδόσεων - παραλαβών
Ανάθεση σε δρομολόγια απο τον χειριστή κατευθείαν απο χάρτη
Αυτόματη παραγωγή δρομολογίων βάση επιλεγμένων φίλτρων
Αποστολή δρομολογίων στους διανομείς - οχήματα
Επιβεβαίωση παράδοσης απο διανομέα - όχημα

POD Application

Παρέχουμε μοναδικό εργαλείο για την παρακολούθηση του POD - Proof of Delivery. Έχουμε υλοποιήσει εφαρμογή για το κινητό του οδηγού για να μπορεί να διεκπεραιώσει τις εργασίες του με μερικά μόνο κλικ.

Λίστα φορτωτικών
Χρήση Scan για την επιλογή της φορτωτικής
Καταγραφή Γεωγραφικής Θέσης και χρόνου παράδοσης
Αιτίες ακύρωσης
Online με την εφαρμογή του μεταφορικού
Τηλεφωνική κλήση στον παραλήπτη ή αποστολή SMS
Δρομολόγηση επόμενης παράδοσης

AI Powered - Το ολοκληρωμένο εργαλείο οργάνωσης δρομολογιών στα χέρια σας

Αυτόματη παραγωγή δρομολογίων σε 5 λεπτά

Συνδέουμε την εφαρμογή μας με AI εργαλείο της Google αλλά και άλλων εταιρειών έτσι ώστε ο χειριστής να μπορέσει να οργανώσει τα δρομολόγια του και τις διανομές του μέσα σε μερικά μόλις λεπτά.

Συγκέντρωση φορτωτικών

Αρχικά επιλέγουμε τις φορτωτικές που θέλουμε να εξυπηρετήσουμε. Σε αυτό το σημείο ο χειριστής διαθέτει και οπτικά στοιχεία όπως SLA, χρόνος παραμονής κα που των βοηθάνε να επιλέξει τις παραδόσεις που πρέπει να εξυπηρετηθούνε άμεσα αρχικά και εν συνεχεία όλες τις υπόλοιπες.

Αποστολή σε εργαλείο ΑΙ

Στην συνέχεια μέσο ενός ειδικευμένου interface - περιβάλλοντος εργασίας ο χειριστής με το πάτημα ενός κουμπιού κάνει αποστολή των επιλεγμένων φορτωτικών στο εργαλείο επιλέγοντας τα διαθέσιμα φορτηγά, οχήματα που θα χρησιμοποιηθούνε. Κάθε όχημα έχει ειδικές παραμέτρους που προσδιορίζουν και την ποσότητα των φορτωτικών που μπορούνε να εξυπηρετήσουν.

Δημιουργία Δρομολογίων

Το ΑΙ εργαλείο επιστρέφει αποτέλεσμα των οχημάτων που θα χρησιμοποιηθούνε καθώς και το πλήθος των φορτωτικών που θα εκτελεστούνε. Όλες οι φορτωτικές έχουν αυτόματα μέσα τους το όχημα, τον οδηγό και την σειρά εκτέλεσης τους

Online ενημέρωση διανομέων

Οι διανομείς βλέπουν ζωντανά απο το κινητό τους τα δρομολόγια τους και την σειρά με την οποία θα τα εκτελέσουν

Αυτόματη δημιουργία Διανομών

Αμέσως δημιουργούνται αυτόματα όλες οι διανομές για τα οχήματα χωρίς την ενέργεια κάποιου χειριστή μιας και το ΑΙ έχει δημιουργήσει όλα τα δρομολόγια και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την δημιουργία των διανομών υπάρχουν.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η παραπάνω λύση επεκτείνεται και διαμορφώνεται στις ανάγκες της εγκατάστασης. Δεν υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί που θα περιορίσουν τις δυνατότητες της διασύνδεσης.
Η υλοποίηση και εγκατάσταση των παραπάνω λειτουργιών είναι άμεση και πραγματοποιείται απο τεχνικούς της εταιρείας. Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίσετε στην χρήση της διασύνδεσης, οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να σας λύσουν την κάθε σας απορία.
Διαθέτουμε επιπλέον εργαλεία τα οποία δεν αναφέρονται στην παρούσα σελίδα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας και πως μπορούμε να προετοιμάσουμε το λογισμικό που θα σας πάει στην επόμενη μέρα

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Συμπληρώστε την φόρμα και θα λάβετε επιπλέον υλικό καθώς και θα ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας.