Πρόγραμμα για Κομμωτήρια - Κέντρα Αισθητικής

Πρόγραμμα για Κομμωτήριο - Κέντρο Αισθητικής

Πρόγραμμα για κομμωτήριο - κέντρα αισθητικής

Το πρόγραμμα για κομμωτήρια - κέντρα αισθητικής σχεδιάστηκε πάνω στο Soft1 CRM που είναι ένα ευέλικτο και σύγχρονο εργαλείο για την σύγχρονη επιχείρηση που την βοηθάει να διαχειριστεί και να οργανώσει τα ραντεβού της, καθώς και τους κομμωτές - αισθητικούς. Μέσα από εύκολες οθόνες και με τις απαραίτητες πληροφορίες μόνο μπορεί εύκολα ο χειριστής να παρακολουθήσει όλη την λειτουργία της επιχείρησης.  Η εφαρμογή έχει απλοποιηθεί έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει απο οποιοδήποτε χρήστη χωρίς ιδιαίτερες ενέργειες. Είναι ιδανικό για κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, ευεξίας και γυμναστήρια με προσωπικά προγράμματα.

Η εξειδικευμένη σχεδίαση αυξάνει την παραγωγικότητα των εργαζομένων σας από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας, καθώς η άμεση ανταπόκριση τις απαιτήσεις των πελατών σας είναι βασική προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση λιανικής. Το Soft1 CRM αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση, κομμένη και ραμμένη για τις ανάγκες του κομμωτηρίου - κέντρων αισθητικής, προσφέροντας υψηλή αποδοτικότητα εργασιών και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του πελατολογίου σας.

Απλοποιήστε σήμερα κιόλας τις λειτουργίες της επιχείρησης σας, διαχειριστείτε τυχόν προγράμματα προώθησης και επιβράβευσης πελατών και διασφαλίστε ολοκληρωμένη οικονομική εικόνα της επιχείρησής σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στις πωλήσεις και αφήστε σε εμάς τις καθημερινές εργασίες, με την ολοκληρωμένη λύση του Soft1 CRM.

Πρόγραμμα για Κομμωτήριο - Κέντρο Αισθητικής - σύγχρονη εφαρμογή

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ
και κάντε την καθημερινότητα σας πιο εύκολη

Επιλέξτε και εσείς το Soft1 CRM

Λειτουργήστε πιο αποδοτικά

Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας και αναπτύξτε την επιχείρησή σας έχοντας την απαραίτητη εικόνα και ενημέρωση από ένα ολοκληρωμένο σύστημα όπως αυτό του Soft1 CRM. Με αυτό μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τις πωλήσεις και τα αποθέματά σας, να μειώσετε την πολυπλοκότητα και να βελτιώσετε την καθημερινή σας λειτουργία.

Προσφέρετε καλύτερη εξυπηρέτηση

Ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των πελατών σας, διαχειριστείτε τα ραντεβού σας και το πελατολόγιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αξιοποιήστε τα εργαλεία επιβράβευσης του Soft1 για τη διατήρηση υφιστάμενων, καθώς και την προσέλκυση νέων πελατών. Αξιοποιήστε τους αυτοματισμούς που σας προσφέρονται 

Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα

Δείτε real-time τις πωλήσεις, τις εισπράξεις και τα αποθέματα των καταστημάτων σας. Υποστηρίξτε πλήρως τη λειτουργία της επιχείρησής σας, αντλήστε χρήσιμες πληροφορίες για τους πελάτες σας και λάβετε πιο γρήγορα σημαντικές αποφάσεις.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Βελτιώστε τη λειτουργία των καταστημάτων σας και εκμεταλλευθείτε νέες ευκαιρίες πώλησης. Με το Soft1, προσαρμόζεστε έγκαιρα στις συνθήκες της αγοράς, λαμβάνοντας άμεσα αποφάσεις για τιμές και αναπαραγγελίες ειδών.

Εξειδικευμένες Λειτουργίες

 • Ηλεκτρονική ενημέρωση πελατών

  Ειδική επέκταση που ενημερώνει τους πελάτες (Email, SMS) για τα προγραμματισμένα τους ραντεβού σύμφωνα με τις προδιαγραφές της επιχείρησης (μια μέρα πριν, 3 ώρες πριν κ.α.). Η λύση είναι σύμφωνη με το GDPR και ο πελάτης ενημερώνεται αφού πρώτα αποδεχτεί και κάνει confirm την παραλαβή ενημέρωσης από την εταιρεία.

 • Διαχείριση Λιανικής

  Διαχειριστείτε τις ανάγκες λιανικής πώλησης με μία ειδικά σχεδιασμένη οθόνη που υποστηρίζει τη γρήγορη καταχώρηση ειδών με το πρόγραμμα για κομμωτήρια. Ενσωματώστε τα στοιχεία του πελάτη στην απόδειξη λιανικής ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής (μετρητά, πιστωτική κάρτα, κλπ.). Διασυνδέστε την εφαρμογή με μηχανάκια πιστωτικών καρτών και αυτοματοποιήστε τη διαχείριση προκαταβολών και παραγγελιών. Σύνδεση με ταμειακή μηχανή. Σύνδεση με φορολογικό εκτυπωτή

 • Τιμολογιακές Πολιτικές

  Διαμορφώστε σύνθετα σενάρια τιμολογιακών πολιτικών αγορών ή πωλήσεων. Αυτοματοποιήστε την εφαρμογή συμφωνημένων τιμών, εκπτώσεων και δώρων σε σχετικά παραστατικά.

 • Αποθηκευτικοί Χώροι

  Με το πρόγραμμα για κομμωτήρια μπορείτε να διαχειριστείτε απεριόριστους αποθηκευτικούς χώρους. Παρακολουθήστε αναλυτικά θέσεις αποθήκευσης σε όλες τις διακινήσεις αποθεμάτων.

 • Διασύνδεση με σελίδα Booking

  Υπάρχει δυνατότητα για την διασύνδεση της σελίδας της εταιρείας με το Soft1, έτσι ώστε ο πελάτης να κλείνει ραντεβού και αυτό να ενημερώνει κατευθείαν το CRM. Επίσης δυνατότητα ενημέρωσης διαθεσιμότητας υπηρεσιών από το Soft1 στην σελίδα.

 • Επιβράβευση Πελατών

  Εφαρμόστε προγράμματα πιστότητας και επιβράβευσης πελατών. Διαχειριστείτε κάρτες μέλους και πολιτικές έκδοσης δωροεπιταγών και παροχής εκπτώσεων. Διαμορφώστε σύνθετα σενάρια επιβράβευσης αγορών με αυτοματοποίηση διαδικασιών συλλογής πόντων και απόδοσης προνομίων.

 • Sales & Marketing

  Αυτοματοποιήστε τις σχέσεις σας με υφιστάμενους, αλλά και δυνητικούς πελάτες της επιχείρησής σας. Διαχειριστείτε αποτελεσματικά επαφές, ενέργειες πωλήσεων, ευκαιρίες πωλήσεων και προωθητικές ενέργειες. Διασυνδέστε την εφαρμογή με τηλεφωνικά κέντρα, καθώς και δημοφιλείς λογαριασμούς όπως το Gmail και το Outlook.

 • Εναλλακτικά – Αντίστοιχα Είδη

  Δημιουργήστε εναλλακτικούς κωδικούς για τα είδη της αποθήκης σας, διευκολύνοντας την καταχώρηση, την ανεύρεση και την επιλογή τους.

 • Online / Offline Mode

  Διασφαλίστε την απρόσκοπτη λειτουργία των καταστημάτων σας, ακόμη και σε περιπτώσεις διακοπής σύνδεσης.

 • Διαχείριση Αποθεμάτων

  Παρακολουθήστε τα αποθέματά σας ανά εγκατάσταση, αποθήκη, θέση, παρτίδα και serial number. Αξιοποιήστε προηγμένα συστήματα ελέγχου και μεθόδους αποτίμησης όπως FIFO και LIFO. Περιορίστε το κόστος και τις αστοχίες με τη χρήση ABC ανάλυσης.

 • Group Sets

  Διαχειριστείτε εύκολα συναλλαγές σύνθετων υλικών, με τη χρήση πλήθους αυτοματισμών. Δημιουργήστε σετ ειδών για αποθέματα, αλλά και υπηρεσίες (εάν απαιτείται) και παρακολουθήστε το κόστος τους, με επιλογή χρήσης αυτόματων παραστατικών σύνθεσης ή αποσύνθεσης κατά τη διακίνησή τους.

 • Club πελατών

  Οργανώστε το δικό σας club και δώστε στους τακτικούς πελάτες σας τα απαραίτητα προνόμια που θα τους κρατήσουν για περισσότερο καιρό κοντά στην επιχείρηση σας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η παραπάνω λύση επεκτείνεται και διαμορφώνεται στις ανάγκες της εγκατάστασης. Δεν υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί που θα περιορίσουν τις δυνατότητες της διασύνδεσης.
Η υλοποίηση και εγκατάσταση των παραπάνω λειτουργιών είναι άμεση και πραγματοποιείται απο τεχνικούς της εταιρείας. Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίσετε στην χρήση της διασύνδεσης, οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να σας λύσουν την κάθε σας απορία.
Ο ταχύτερος χρόνος παράδοσης που έχουμε πετύχει είναι 2 εργάσιμες ημέρες! Οι τεχνικοί μας διαθέτουν μεγάλη προϋπηρεσία στην παραμετροποίηση των πλατφορμών και είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας ακόμα και τις ποιο απαιτητικές ανάγκες σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς; Κάντε κλικ εδώ

Σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα για κομμωτήρια; Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Συμπληρώστε την φόρμα και θα λάβετε επιπλέον υλικό για το πρόγραμμα για κομμωτήρια

Μοναδικές επεκτάσεις

Ηλεκτρονική ενημέρωση πελατών

Ειδική επέκταση που ενημερώνει τους πελάτες για τα προγραμματισμένα τους ραντεβού σύμφωνα με τις προδιαγραφές της επιχείρησης (μια μέρα πριν, 3 ώρες πριν κ.α.). Η λύση είναι σύμφωνη με το GDPR και ο πελάτης ενημερώνεται αφού πρώτα αποδεχτεί και κάνει confirm την παραλαβή ενημέρωσης από την εταιρεία.

Διασύνδεση με σελίδα Booking

Υπάρχει δυνατότητα για την διασύνδεση της σελίδας της εταιρείας με το Soft1, έτσι ώστε ο πελάτης να κλείνει ραντεβού και αυτό να ενημερώνει κατευθείαν το CRM. Επίσης δυνατότητα ενημέρωσης διαθεσιμότητας υπηρεσιών από το Soft1 στην σελίδα.

Πρόγραμμα για κομμωτήρια - πρόγραμμα για κέντρα αισθητικής - πρόγραμμα για κέντρο τατουάζ - πρόγραμμα για personal trainer