Πρόγραμμα για βιβλιοπωλείο

Πρόγραμμα για βιβλιοπωλείο - χαρτοπωλείο με το Softone

Εκσυγχρονίστε την επιχείρηση σας

Το πρόγραμμα για βιβλιοπωλείο είναι το εργαλείο για το Βιβλιοπωλείο για να μπορέσει να μειώσει χρόνο εξυπηρέτησης πελατών και να αυξήση την ποιότητα των υπηρεσιών του. Χρησιμοποιώντας δεκάδες εργαλία που θα αναληθούνε μερικά στην ενότητα αυτή επιτυχγάνει εργασίες που μια παραδοσιακή επιχείριση θα έπρεπε να είχε διπλάσιο προσωπικό για να τις φέρει εις πέρας.

Το πρόγραμμα για βιβλιοπωλείο μπορεί να ενσωματώσει την βάση δεδομένων του ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ και να ενημερώνει το αρχείο των βιβλίων με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Πάνω στα βιβλία παρακολουθεί κατηγορίες, εκδότη, ημερομηνία έκδοσης, συγγραφέα και άλλα πολλά στοιχεία που δίνουν στους χειριστές την δυνατότητα να ενημερωθούνε άμεσα για όλα τα στοιχεία του τίτλου που μπορεί ο πελάτης να ενδιαφερθεί.

Το πρόγραμμα για βιβλιοπωλείο είναι ένα πακέτο εμπορικής διαχείρισης απίστευτα εύκολο στη χρήση αλλά συγχρόνως ευέλικτο και παραμετροποιήσιμο για όλες τις επιχειρήσεις. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό σας παρέχει συνεχή υποστήριξη για να μπορέσει η επιχείρηση σας να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες της σύγχρονης εποχής που διαρκώς μεταβάλλονται.

Πρόγραμμα για βιβλιοπωλείο - Softone

ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
και το λογισμικό μας αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα

Πρόγραμμα για βιβλιοπωλείο - Softone

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας και το βαθμό του αυτοματισμού που θέλετε να πετύχετε.

Η λύση μπορεί να κάνει τα παρακάτω:

Μεγάλη διευκόλυνση στο πρόγραμμα για βιβλιοπωλείο παρέχει και η χρήση της σύνδεσης με courier που μπορεί να επιταχύνει τις αποστολές των βιβλίων στους πελάτες καθώς ο χειριστής απλά εκδίδει τα παραστατικά.

Συνδυασμός με ειδικό εργαλείο παρακολούθησης κυκλοφοριακής ταχύτητας ειδών , βιβλίων με υψηλή κίνηση έτσι ώστε να γίνει σωστή πρόβλεψη του απαραίτητου αποθέματος για την σεζόν. Το εργαλείο αυτό έχει παραμέτρους για το χρονικό διάστημα που θα διαβάζει για να κάνει την πρόβλεψη, συντελεστή προσαύξησης καθώς και να γίνει υπολογισμός για ένα μόνο προμηθευτή – κατασκευαστή. Με αυτό τον τρόπο δεν δεσμεύεται κεφάλαιο σε εμπορεύματα που δεν θα χρειαστούνε μέσα στην σεζόν.

Σχεδιασμένο πάνω στην εφαρμογή του Softone παρέχει όλα τα εργαλεία που μπορεί να χρειαστεί η σύγχρονη επιχείρηση όπως: loyalty, τιμοκατάλογοι πελατών , τιμολογιακές πολιτικές, πιστωτικές πολιτικές, πολιτικές εκπτώσεων , club, δωροεπιταγές, δοσολόγια, διαχείριση αποθήκης κ.α.

Αυτόματη ενημέρωση Καρτέλας Πελάτη/Προμηθευτή από το Α.Φ.Μ. σε απευθείας σύνδεση με τη Γ.Γ.Π.Σ - Δημιουργία αρχείου για την Υποβολή Φορολογικών Στοιχείων (Μ.Υ.Φ.) - Δυνατότητα γέφυρας με τα πιο γνωστά λογιστικά προγράμματα της αγοράς

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δυνατότητες του Softone ERP κάνοντας κλικ εδώ.

Επίσης το πρόγραμμα για βιβλιοπωλείο μπορεί να συνδεθεί με την σελίδα της επιχείρησης και να κατεβαίνουν αυτόματα στο σύστημα όλες οι παραγγελίες σας. Με την ίδια επέκταση μπορείτε να ανεβάσετε στην σελίδα σας νέους τίτλους βιβλίων η να ενημερώσετε στοιχεία ήδη αναρτημένων τίτλων.

Σκοπός της συγκεκριμένης λύσεις είναι να δημιουργήσει μια συνεχή επικοινωνία της εμπορικής εφαρμογής με το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης σας χωρίς να χρειάζονται τεχνικές γνώσεις ή ενασχόληση από τον επιχειρηματία.

Αυτός ο αυτοματισμός λύνει τα χέρια στην σύγχρονη επιχείρηση αφού καταφέρνει να συνδέσει αυτόματα δύο πολύπλοκα συστήματα χωρίς να χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση. Με την εφαρμογή της σύνδεσης eshop softone εξοικονομούνται ανθρωποώρες στην επιχείρηση.

Πρόγραμμα για βιβλιοπωλείο - Softone

Η λύση συνδυάζεται ιδανικά με το Voucher που κάνει αυτόματα την ενημέρωση των Voucher της ταχυδρομικής εταιρείας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η παραπάνω λύση επεκτείνεται και διαμορφώνεται στις ανάγκες της εγκατάστασης. Δεν υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί που θα περιορίσουν τις δυνατότητες της διασύνδεσης.
Η υλοποίηση και εγκατάσταση των παραπάνω λειτουργιών είναι άμεση και πραγματοποιείται απο τεχνικούς της εταιρείας. Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίσετε στην χρήση της διασύνδεσης, οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να σας λύσουν την κάθε σας απορία.
Ο ταχύτερος χρόνος παράδοσης που έχουμε πετύχει είναι 2 εργάσιμες ημέρες! Οι τεχνικοί μας διαθέτουν μεγάλη προϋπηρεσία στην παραμετροποίηση των πλατφορμών και είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας ακόμα και τις ποιο απαιτητικές ανάγκες σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Συμπληρώστε την φόρμα και θα λάβετε επιπλέον υλικό για την διασύνδεση συστημάτων

Επιπλέον μοναδικές επεκτάσεις

Μαζικές αποστολές αλληλογραφίας (email)

Μέσω ειδικής εφαρμογής το εμπορικό σας σύστημα αναλαμβάνει να στέλνει μαζικά αλληλογραφία και να ενημερώνει τους πελάτες σας για την παραλαβή, αποστολή της παραγγελίας, για την αποδοχή πληρωμής, για την επιβεβαίωση ραντεβού κ.α.

Μαζική ενημέρωση με SMS

Ειδική εφαρμογή που ενημερώνει μαζικά τους πελάτες για την πρόοδο της παραγγελίας, το προγραμματισμένο ραντεβού του πελάτη κ.α.

Μαζική ενημέρωση τιμοκαταλόγων

Διασύνδεση με XML προμηθευτών και μαζική ενημέρωση των τιμών των ειδών σύμφωνα με την μέθοδο της εταιρείας. Συγκεκριμένο ποσοστό, markup στην τιμή του προμηθευτή κ.α.