Κατασκευή Ιστοσελίδας Kentro Thalassis

 

Γιατί η Ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι όσο μοναδική είναι και η εταιρεία σας… 

Για εμάς στην Xit η κατασκευή της ιστοσελίδας σας αποτελεί μια εργασία έμπνευσης και δημιουργικής διαδικασίας που οφείλει και πρέπει να ταιριάζει με τη φιλοσοφία της εταιρείας σας. Στην Xit δεν αντιγράφουμε απλώς ήδη υπάρχουσες σελίδες, αλλά σας προτείνουμε φρέσκα design με καινοτόμες ιδέες σύμφωνες με τις τάσεις της αγοράς. 

Παράλληλα εγγυόμαστε σύγχρονες τεχνολογίες και server υψηλών επιδόσεων ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα σας να είναι γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλής. Φυσικά δίνουμε προσοχή και σε πολλούς τεχνικούς παράγοντες που παίζουν ρόλο στην κατάταξη (meta tags, καλογραμμένος κώδικας, κ.α.).

Μιας και οι χρήστες πλέον περιηγούνται από τα κινητά τους τηλέφωνα, η φιλική σχεδίαση για τα κινητά κρίθηκε πλέον απαραίτητη με Responsive Layout – για ευελιξία και προσαρμογή της εμφάνισης σε όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablet, σταθερούς υπολογιστές).  Εν έτη 2021 είναι αναγκαία η ύπαρξη της «κινητής έκδοσης» του website. Εάν δεν διαθέτει προσαρμόσιμη οθόνη για κινητές συσκευές, οι χρήστες δεν θα μπορούν αλληλοεπιδράσουν σωστά με τον ιστότοπο, γεγονός που θα τους κάνει να εγκαταλείψουν το website.

Η κεντρική σκέψη γύρω από την οποία εργαστήκαμε για το Κέντρο Θαλάσσης ήταν η βέλτιστη ανάδειξη των υπηρεσιών και των προϊόντων θαλάσσης, μέσα από ένα σύγχρονο online περιβάλλον. Μέσα από το εντυπωσιακό design ο επισκέπτης αποκτά τις πληροφορίες που χρειάζεται, ενώ πλοηγείται εύκολα και ευχάριστα ακόμα και ο πιο άπειρος χρήστης internet.

Δύο λόγια για την εταιρεία «Κέντρο Θαλάσσης»

Από το 1984, η εταιρεία Κέντρο Θαλάσσης πάντοτε με αίσθημα ευθύνης εξασφαλίζει για τους πελάτες της υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και  κορυφαία προϊόντα θαλάσσης από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστικούς οίκους. Η εταιρεία δραστηριοποιείται ως εξουσιοδοτημένο κατάστημα και συνεργείο εξωλέμβιων μηχανών και μηχανών θαλάσσης, πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών. Επίσης ασχολείται με την εμπορία τρέιλερ, γεννητριών καθώς και ναυτιλιακού εξοπλισμού, ανταλλακτικών και λιπαντικών. Το Κέντρο Θαλάσσης αντιπροσωπεύει επώνυμα προϊόντα για την σωστή συντήρηση και υποστήριξη των αναγκών ενός σκάφους αναψυχής - ενώ παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στην επισκευή και συντήρηση μηχανών θαλάσσης διαθέτοντας εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Η πλήρως εξοπλισμένη κινητή μονάδα τεχνικής υποστήριξης καλύπτει τις τεχνικές ανάγκες των πελατών τους, όπου και αν βρίσκεται το σκάφος τους, είτε σε μαρίνα ή πάρκινγκ σκαφών, είτε σε λιμάνι ή ναυπηγείο.

 

Η πρόκληση για την Xit

Δίνοντας έμφαση στο αντικείμενο των προϊόντων θαλάσσης και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους κληθήκαμε να αναπτύξουμε μια δυναμική ιστοσελίδα η οποία θα εξυπηρετεί την άμεση ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με τα επώνυμα προϊόντα αλλά και θα τους ενημερώνει για την παροχή τεχνικής υποστήριξης για την επισκευή και συντήρηση των σκαφών τους.
Στην Xit προβήκαμε στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας εξαιρετικά γρήγορης στην φόρτωση αλλά και ταυτόχρονα καλαίσθητης και σύγχρονης. Η κατασκευή ιστοσελίδας για το Κέντρο Θαλάσσης απαιτούσε προσιτό σχεδιασμό και λιτή ενημέρωση ακόμα και για τον πιο άπειρο επισκέπτη. Για να το επιτύχουμε αυτό επιλέγουμε την πλατφόρμα Joomla. Το Joomla διαθέτει μεγάλο πλήθος από επεκτάσεις (extensions) που διευκολύνουν την εισαγωγή νέων λειτουργιών καθώς και templates τα οποία μας επέτρεψαν την πλήρη διαμόρφωση της ιστοσελίδας του Κέντρου Θαλάσσης με εύκολο τρόπο. Η πλατφόρμα Joomla μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πλήθους ιστοσελίδων, μερικές από τις οποίες είναι:

  • Εμπορικές Ιστοσελίδες 
  • Ιστοσελίδες Μικρών Επιχειρήσεων
  • Ηλεκτρονικά Περιοδικά & Εφημερίδες
  • Ηλεκτρονικά Καταστήματα
  • Ηλεκτρονικές Κρατήσεις
  • Κυβερνητικές ή Μη Κερδοσκοπικές Ιστοσελίδες
  • Ιστοσελίδες για Ιδιώτες


Κατασκευή Ιστοσελίδας του Κέντρου Θαλάσσης

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα στην κατασκευή της ιστοσελίδας, προχωρήσαμε σε μια σειρά χρωματικές επιλογές που έγιναν με βάση το λογότυπο και τη συνολική εμπορική φιλοσοφία της εταιρείας, ώστε να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον σύγχρονο σχεδιασμό και την προσιτή περιήγηση ώστε να παρέχει πλήρη πληροφόρηση όπου και αν βρίσκεται το σκάφος, είτε σε μαρίνα ή πάρκινγκ σκαφών, είτε σε λιμάνι ή ναυπηγείο, χωρίς να κουράζεται ο επισκέπτης.

Για την κατασκευή της ιστοσελίδας επιλέχθηκαν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες με άρτια αισθητικά γραφιστικά που προάγουν το καλαίσθητο αποτέλεσμα στον επισκέπτη. Το εξαίρετο αισθητικό design είναι αντιπροσωπευτικό των απαιτήσεων του Κέντρου Θαλάσσης. Το εύχρηστο μενού πλοήγησης αλλά και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας στην Αγγλική Γλώσσα, βοηθά επίσης το Κέντρο Θαλάσσης να προσεγγίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό. 

Τι κάνει την Xit διαφορετική; 

Στην Xit πριν προχωρήσουμε στην κατασκευή ιστοσελίδας ξεκινάμε πάντα από εσάς, ώστε να εκφράσουμε όλα όσα σας αντιπροσωπεύουν. Εξετάζουμε τα πιο σημαντικά στοιχεία και βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του πελάτη και σκεφτόμαστε τι μπορεί να θέλει σε έναν ιστότοπο που του είναι ακόμη άγνωστος. Μετά από ενδελεχή έρευνα οδηγούμαστε σε στοχευμένη στρατηγική και πάντα σε συνεννόηση μαζί σας αναλύουμε τον τρόπο που θα επιτευχθούν ψηφιακά οι στόχοι σας. Αναλαμβάνουμε να δώσουμε ζωή στο brand σας με συμβουλευτική καθοδήγηση, με χρώμα, στυλ και ιδιαίτερους μηχανισμούς που μετατρέπουν τις ιδέες σας σε πραγματικότητα.

Ο ιστότοπός σας τοποθετείται σε φάση "live ανάπτυξης" όπου μαζί παρακολουθούμε τη διαδικασία ζωντανά. Είμαστε στο πλευρό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και παραμένουμε δίπλα σας για όλη τη ζωή του ιστοτόπου σας για ό,τι περαιτέρω χρειασθείτε. Το τμήμα Digital Marketing συμμετέχει ενεργά σε όλη την διάρκεια της υλοποίησης για να εφαρμόσει κανόνες SEO και τεχνικές Content Marketing που θα ανεβάσουν ψηλά την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης. Ο προσεκτικός σχεδιασμός μιας στρατηγικής μάρκετινγκ αλλά και ένα ελκυστικό πλαίσιο γύρω του, μπορούν και κάνουν τη διαφορά. 

Μην ξεχνάτε ότι χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να αποφασίσει κάποιος επισκέπτης εάν θα παραμείνει στο site σας!

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αναγνωρίζουν τη σημασία της ύπαρξης ενός ιστοτόπου. Σε έναν ούτως ή άλλως ανταγωνιστικό τομέα, ο καλοσχεδιασμένος  ιστότοπος είναι ένα ακόμη εργαλείο για να δείξετε στους χρήστες την αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Ο σωστός σχεδιασμός μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Εάν ψάχνεις τρόπους να δημιουργήσεις από την αρχή το Website σου τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος

 

 

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατό, για να προγραμματίσουμε τα επόμενα βήματά μας για την κατασκευή της σελίδας σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση της αποδοχής της έναρξης των εργασιών μας. Ζητήστε πληροφορίες ΕΔΩ