170% πανω η επισκεψιμοτητα λογο...

Η σελίδα της LaserDerm σχεδιάστηκε απο την αρχή με στόχο πέραν του νέου παρουσιαστικού της να προσελκύσει περισσότερο κόσμο. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (30 ημέρες) καταφέραμε να διπλασιάσουμε σχεδόν την επισκεψημότητα. Αυτό το πετύχαμε αρχικά φτιάχνοντας μια responsive σελίδα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει ορίσει πια και η Google.

Στο περιεχόμενο που προστέθηκε έγινε επεξεργασία SEO έτσι ώστε να αρχίσει να ανεβαίνει σε κατάταξη η σελίδα στο Google.

Στην συνέχεια προσθέσαμε περιοχή blog όπου κάναμε και τακτικές αναρτήσεις κρατόντας την σελίδα "ζωντανή". Οι αναρτήσεις αυτές βρίσκονται σε συγχρονισμό με τα social media. Αυτό το πετύχαμε εγκαθιστόντας μια γέφυρα για τα social media με την σελίδα.

Ενισχύσαμε την προβολή στο τέλος με google adwords ρίχνωντας τον προηγούμενο προυπολογισμό κατα 10 φόρες! Άλλη μία απόδειξη οτι το χρήμα δεν είναι ο δρόμος της αποτελεσματικής προώθησης. Αυτό το πετύχαμε εφαρμόζοντας τεχνική παράπλευρης διαφήμισης η οποία φάνηκε να έχει μεγαλύτερη απόδοση στον συγκεκριμένο πελάτη.

Ευχαριστούμε την LaserDerm για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και θα συνεχίσουμε να της το ανταποδίδουμε με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Contact info

Χειμαριώτου 11,
Κάτω Πατήσια,
Αθήνα
info@xit.gr
+30 2108318018