Οι email καμπάνιες ή αλλιώς email marketing, αποτελούν ένα άμεσο, δυναμικό, αποδοτικό και κυρίως μετρήσιμο μέσο επικοινωνίας με δικούς του κανόνες επιτυχίας, που αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων προβολής της επιχείρησης σας.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του Email marketing είναι:

  • Μπορείτε να απευθυνθείτε στην περιοχή σας, τον νομό σας, την χώρα σας, σε άλλες χώρες ή και σε όλο τον κόσμο.
  • Η αποστολή των email είναι δωρεάν και το μόνο κόστος για την επιχείρηση σας είναι ο χρόνος απασχόλησης για την δημιουργία του περιεχόμενου του Newsletter.
  • Μπορείτε να έχετε μετρήσιμα μεγέθη για το ποιος υποψήφιος πελάτης ενδιαφέρθηκε για ποιό προϊόν σας και σε τι έκανε κλικ μέσα στο Newsletter.
  • Επιλέγετε εσείς το κοινό που θα απευθυνθείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον πελατολόγιό σας, μια συγκεκριμένη επαγγελματική κατηγορία του πελατολογίου σας, να προσεγγίσετε νέους πελάτες και νέες επαγγελματικές κατηγορίες.
  • Συντονίζετε προωθητικές ενέργειες όποια στιγμή θέλετε και χρονοπρογραμματίζετε μέσα στην ημέρα/μήνα το σενάριο εκτέλεσης της διαφημιστικής σας καμπάνιας.
  • Γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πόσοι παρέλαβαν την αλληλογραφία, την άνοιξαν, έκαναν κλικ και που, τι διάβασαν μετά, ποιοί δεν ενδιαφέρονται και πολλά άλλα.
  • Πέρα από το στοχευμένο υπάρχον ή εν δυνάμει πελατολόγιο μπορείτε να στοχεύσετε και στην προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων σας. Το μέγεθος αυτό είναι μετρήσιμο.
  • Στην περίπτωση που το επιθυμεί, ο παραλήπτης έχει την δυνατότητα με ένα κλικ να διαγραφεί από την λίστα παραλαβής newsletter. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε νομικά θέματα και επικεντρώνετε πάντα το μάρκετινγκ σε υπάρχοντες – εν δυνάμει πελάτες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας.
  • Άμεση ανταπόκριση – Η αποστολή των newsletterείναι άμεση και ο ενδιαφερόμενος πελάτης επίσης το λαμβάνει άμεσα.
  • Ευκολία– Με ελάχιστη εκπαίδευση ο μέσος χειριστής μπορεί να το χειριστεί με μεγάλη άνεση.

Το Email marketing είναι ένα εξελιγμένο μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες σας, το οποίο αν εκτελεστεί σωστά, μπορεί να ωφελήσει σημαντικά την επιχείρηση. Αρχίστε και εσείς να αποστέλλετε στοχευμένες καμπάνιες email μάρκετινγκ και δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται! Πολλοί από τους ανταγωνιστές σας το κάνουν ήδη!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL

Αποστείλετε εύκολα τα Newsletters σας τώρα ή προγραμματίστε την αποστολή τους σε μελλοντική ώρα και ημερομηνία. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να αποστείλετε τις email καμπάνιες που επιθυμείτε, από την αποστολή ενός απλού Newsletter μια φορά έως την αποστολή αυτοματοποιημένων απαντητικών email στους συνδρομητές σας.

Άμεσο testing                       

Δείτε πώς θα εμφανίζονται τα email σας στους μεγαλύτερους email clients όπως: Outlook, Gmail, Yahoo, Hotmail, κ.α. Διαπιστώστε λάθη που μπορεί να υπάρχουν στην εμφάνισή τους και διορθώστε τα εύκολα και γρήγορα.           

Αποστολή σε λίστα παραληπτών

Aποστολή email campaigns από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, σε λίστες παραληπτών. Επιλέξτε εύκολα το Newsletter και τη λίστα παραληπτών στην οποία θέλετε να γίνει η αποστολή σας, χωρίς κανένα περιορισμό στον αριθμό των παραληπτών ανά αποστολή.

Εξελιγμένες επιλογές αποστολής

Προγραμματίστε την αποστολή των emails σας για συγκεκριμένη μέρα και ώρα που επιθυμείτε ώστε να μην ανησυχείτε για την άμεση αποστολή τους. Το newsletter σας επιτρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε την αποστολή αυτοματοποιημένων emails κάθε φορά που θέλετε να ενημερώσετε τους συνδρομητές σας για κάποιο γεγονός, όπως νέες εγγραφές ή διαγραφή από τη λίστα συνδρομητών σας.

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ

Δημιουργήστε τις λίστες παραληπτών σας και διαχειριστείτε τους συνδρομητές σας πιο αποτελεσματικά. Το newsletter θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τους συνδρομητές σας και να προσαρμόσετε το πρόγραμμα μάρκετινγκ που ακολουθείτε για καλύτερα αποτελέσματα.

Επαφές και λίστες παραληπτών

Διαχειριστείτε εύκολα τις λίστες παραληπτών σας όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες λίστες, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε υπάρχουσες λίστες, να βρείτε επαφές από γραμμή αναζήτησης καθώς και να προσθέσετε ή αφαιρέσετε παραλήπτες από τις λίστες σας.

Ανέβασμα λιστών παραληπτών

Ανεβάστε εύκολα τις λίστες με τα emails, τα ονόματα και οποιοδήποτε άλλη πληροφορία για τους συνδρομητές σας. Η πλατφόρμα του newsletterυποστηρίζει το ανέβασμα αρχείων XLS, XLSX, CSVκαι TXTχωρίς κανένα  περιορισμό στον αριθμό των εγγραφών.

Γνωρίστε καλύτερα τους συνδρομητές σας

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδρομητές σας βλέποντας μεμονωμένα στοιχεία για κάθε συνδρομητή. Δημιουργήστε προφίλ εισάγοντας στοιχεία όπως χώρα, φύλο, γλώσσα, τίτλο εργασίας κ.α. από το ειδικό μενού AddressBookκαι Datasetsπου προσφέρει το Νewsletter. Επιλέξτε εύκολα συνδρομητές που ταιριάζουν στο προφίλ που θέλετε για πιο αποτελεσματικές ενέργειες emailμάρκετινγκ.

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Το newsletter σας παρέχει λεπτομερείς αναφορές και στατιστικά σχετικά με openers, clicks, click-throughrates, αγορές, κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα. Οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ, μπορούν να αξιολογήσουν την απόδοση της καμπάνιας τους μέσω πολλαπλών τύπων up-to-date στατιστικών και αξιοποιώντας δεδομένα σχετικά με την απόδοση της καμπάνιας και τη συμπεριφορά των πελατών.

Παρακολούθηση στατιστικών                   

Μάθετε πόσοι από τους παραλήπτες άνοιξαν το newsletter σας. Μπορείτε επίσης να δείτε τους συγκεκριμένους παραλήπτες που είδαν το newsletterσας, πόσες φορές, από πού, καθώς και την ημερομηνία και ώρα που το άνοιξαν.         

Αναφορές βάση του email client

H πλατφόρμα του email παρακολουθεί αυτόματα τους email clients(Outlook, Gmail, Yahoo, Hotmailκ.α.) που χρησιμοποιούν οι συνδρομητές σας, ώστε να διαπιστώσετε ποιούς email clients χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των συνδρομητών σας καθώς και τα ποσοστά παράδοσης που έχετε σε καθένα από αυτούς.

Bounces                    

Προβολή αναλυτικής λίστας των παραληπτών στους οποίους δε παραδόθηκε το Νewslettersσας και προβολή του λόγου για τον οποίο δε παραδόθηκε στον καθένα (User Unknown, Domain Unknown, Spam Trapped, Mailbox Full κ.α.).

Παρακολούθηση των links

Το Νewsletter πραγματοποιεί tracking των links που έχετε εισάγει στο newslettersσας ώστε να γνωρίζετε ποιοι συνδρομητές σας έκαναν click σε κάθε link και πόσες φορές.

Unsubscribes

Δείτε αναλυτικά ποιοί χρήστες διαγράφηκαν από τη λίστα των συνδρομητών σας και πότε.

Contact info

Χειμαριώτου 11,
Κάτω Πατήσια,
Αθήνα
info@xit.gr
+30 2108318018